Dolar 32,3556
%-0.39
Euro 34,7438
%-0.18
Altın 2.406,850
%-0.65
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Kadınlara ders zili çaldı

AK Kadınlara ders zili çaldı

Seçim çalışmlaarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdiği eğitimle AK PArti Hükümetinde kadına tanınan haklar' konulu eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 10:24
Genel Seçim çalışmalarında parolası İzmir'de çalınmadık kapı bırakmamak olan AK Parti İzmir İl Kadın Kollar Başkanlığı düzenlediği etklinliklere bir yenisini daha ekledi. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Binasında düzenlenen eğitim toplantısında AK Parti hükümetinin kadınlara tanıdığu hakların anlatıldığı eğitim toplantısına katıldı.
Ev ev gezerken icraatları anlatacaklar
İzmir'de ev ev gezerek seçmene AK PArti hükümetinin icraatlarını en açıklayıcı şekilde anlatacaklarını belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, "2002 yılından bu yana iktidarda olan partimiz her alanda yaptığı değişim ve dönüşüm politikalarını uygulayarak halkımızın huzur ve refahını arttırmak için birçok yeniliiğe imza atmıştır. Bunların en başında kadının kadının toplumdaki saygınlığını yasal ve anayasal güvencelerle hak ettiği konuma yükseltmek olmuştur" dedi

Kadınlar bilgilenecek
Kadınları sahip olduğu yeni haklar konusunda bilgilendireceklerine dikkat çeken Keskin, "Kadınlarımıza hükümetimiz döneminde iş kanunundan, ceza kanununa, sosyal güvenlik yasalarından, sosyal hizmetler alanında yapılan yeni düzenlemelerle birçok yeni hak tanınmıştır. Bizde seçim sürecinde kadınlarımıza sahip olduğu hakları yapmış olduğumuz ev ziyaretlerinde en sağlıklı şekilde aktarmak amacıyla konunun uzmanlarından bilgiler aldık" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.