Dolar 32,6022
%0.27
Euro 34,7806
%0.34
Altın 2.410,780
%-0.91
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu konuşurken vatandaş protesto etti

Bakan Eroğlu konuşurken vatandaş protesto etti

İzmir’de seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşa’da konuşma yaptığı sırada bir vatandaş "ülkeyi parsel parsel sattınız" diye tepki gösterdi. Partili gençler kaçan protestocunun peşinden koştu, polis araya girerek olayın büyümesini engelledi. Bakan Eroğlu Kemalpaşa'da konuşurken bir vatandaş protesto etti

  • Ege Postası
  • 05.05.2015 - 20:21
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- AK Parti İzmir Milletvekili Adayı, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu seçim çalışması için geldiği Kemalpaşa Kirazlı’da ilçe başkanlığının düzenlediği mitingle vatandaşa ve partililere seslendi.

''Eroğlu'ndan yarımada çıkarması''HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

PARSEL PARSEL SATTINIZ
Eroğlu’nun konuşması sırasında miting alanında buluna bir genç “ Ülkeyi parsel parsel satınız” diyerek bağırmasının ardından ortalık karıştı.

POLİS ENGEL OLDU
Bakan’ı protesto eden genç olay yerinden koşarak uzaklaşmaya çalışırken, partili gençler de protestocuyu yakalamak için arkasından koştu.  Polis partili gençlere engel olurken, protesto eden genç alandan uzaklaştırıldı. Partili gençler ise polis tarafından yatıştırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.