Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İl Başkanı Karataş'tan Şengül'e teşekkür, Kocaoğlu'na uyarı

MHP İl Başkanı Karataş'tan Şengül'e teşekkür, Kocaoğlu'na uyarı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’in onay bekleyen projeleriyle ilgili beraberinde AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül olduğu halde Ankara’da Bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle yapmaya başladığı görüşmeyi değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Aydın Şengül’ü tebrik etti. Karataş, Ankara çıkarmasını değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 02.08.2018 - 17:47

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Başkan Kocaoğlu ile Aydın Şengül’ün Ankara ziyaretinin İzmir adına umut verici olduğunu ve büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Aziz Kocaoğlu’nu yalnız bırakmayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e teşekkür etti.

İZMİRLİLER OLARAK BÖYLE BİR TABLOYU BEKLİYORDUK

İl Başkanı Karataş, “Ankara ziyareti İzmir’in geleceği adına umut verici. Bu sebepten dolayı sayın Aydın Şengül’ü kutluyorum. Bu adımla, bundan sonra ‘merkezi hükümetin İzmir’e desteği yok’ ya da ‘yapılan işler engelleniyor’ görüşü ya da algısı ortadan kalkmış olacak. Dolayısıyla İzmirliler olarak böyle bir tabloyu bekliyorduk. İzmir’in yararına olacak her türlü çalışmada ve projede birlikte hareket edileceği görülüyor” değerlendirmesini yaptı.

BAŞKAN KOCAOĞLU’NUN BU SAATTEN SONRA ARTIK…

MHP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Şengül’ü tebrik ederken, Başkan Kocaoğlu’nu uyarmayı da ihmal etmedi:

“Aydın Şengül’ü bu gayretinden dolayı tebrik ediyorum. Büyükşehir belediye başkanının kendisi de zaten yapacağı çalışmalarla ilgili  gerekli desteği bakanlıklar noktasında alacaktır umarım. Sayın Başkan Kocaoğlu’nun da bu saatten sonra İzmir ile ilgili daha gayretli olacağı ve eleştirilerini artık yapmayacağını umut ediyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.