Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li o isim, imzasını neden geri çektiğini açıkladı

CHP'li o isim, imzasını neden geri çektiğini açıkladı

CHP İzmir'de olağanüstü kurultay için imza veren ancak daha sonra imzasını geri çeken Ödemiş İlçe eski Başkanı Nazan Dönmez, yazılı bir açıklama yaparak imzasını neden geri çektiğini açıkladı CHP'li o isim imzasını neden geri çektiğini açıkladı

  • Ege Postası
  • 02.08.2018 - 16:06

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) olağanüstü kurultay talebiyle başlatılan imza kampanyasında, süreç bugün imzaların teslim edilmesiyle birlikte netlik kazanacak. Olağanüstü kurultay için imza verenler kadar, imzasını geri çekenler de çok konuşuldu. İzmir'de imzasını geri çeken 3 isimden biri olan Ödemiş İlçe eski Başkanı Nazan Dönmez, yaptığı yazılı bir açıklama ile kamuoyuyla imzasını neden geri çektiğini paylaştı.

İşte Dönmez'in o açıklaması:

“Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizde tam demokrasiyi hedefleyen ve parti içerisinde demokrasiyi işleten bir partidir. Önceliğimiz altı oktur. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce de partimiz ve ülkemiz için kıymetli iki değerdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemize karşı sorumluluğumuz vardır. Mücadelemiz 24 Haziran seçimlerinden sonra yerelde başarıyı elde etmek olmalı. Bu süreçte ilçemde delege ve partili üye seçmenlerime sorarak fikirlerini almış bu doğrultuda karar vererek kurultay için imza vermiştim. Ne var ki geçen süreçte geldiğimiz nokta, yerel seçimleri kaybetme lüksümüzün olmadığı, soğukkanlı ve sağduyulu olmamız gerektiğini, tabandan gelen değişim talebini görmezden gelemezdim. Ancak süreç olarak bunun doğru olmadığına karar vererek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha fazla zarar görmemesi adına imzamı geri çektim. Hür irademle verdiğim kararın arkasındayım.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.