Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de şok istifa

MHP İzmir'de şok istifa

MHP İzmir İl Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı, ani bir kararla görevinden istifa etti. İstifasının ardından siyasi yaşamına il yönetim kurulu üyesi olarak devam edeceği duyurusunu yapan Sayit Şanlı’nın “Ya şehit ya gazi/hiç sonumu düşünmem/eğmediğim başımı/ ‘kelle’ almadan vermem, diyorum” sözleri dikkat çekti. Öte yandan konunun parti içi bir mesele olduğunu belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, istifayı henüz değerlendirmediğini belirtti. ‘Eğmediğim başımı ‘kelle’ almadan vermem’ dedi ve…

  • Ege Postası
  • 02.08.2018 - 16:32

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, görevinden istifa etti. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’ndan istifa eden Şanlı’nın istifasını aldı ancak henüz işleme koymadı.

İl Başkanı Karataş’ın Sayit Şanlı’nın istifasını işleme koyup koymayacağı ya da yerine kimi atayacağı ise henüz belli değil. Konuyla ilgili değerlendirme yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, istifayı henüz değerlendirmediğini belirterek, durumun parti içi bir mesele olduğunu söyledi.

ŞANLI İSTİFASINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA DUYURDU

18 yılı aşkın bir süredir partisinin farklı kademelerinde görev yapan Sayit Şanlı, istifasının şahsi kararı olduğunu belirterek, istifa kararını sosyal medya hesabından da duyurdu.

MESAJDA ‘..EĞMEDİĞİM BAŞIMI, KELLE ALMADAN VERMEM’ SÖZÜ DİKKAT ÇEKTİ

Sayit Şanlı mesajında istifa gerekçesini belirtti ve bundan sonra sadece il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağını dile getirdi ve helallik istedi. Şanlı’nın mesajında, ‘… eğmediğim başımı, kelle almadan vermem’ sözleri ise dikkat çekti:

“Değerli il yöneticilerim ilçe başkanlarım,ve ülküdaşlarım. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Allah’ın Rahmeti bereketi ve mağfireti hepinizin üzerine olsun. Sözlerime başlamadan önce bu mesajımı bir veda yada ayrılık olarak algılamamanızı rica ediyorum. 

Yaklaşık 18 yıldan beri il teşkilatımızın çeşitli kademelerinde aktif olarak yöneticilik yapmaktayım. Bu sürecin büyük bölümünde ise Teşkilat Başkanı olarak görev yaptım. Bu süre içerisinde sorumlu bir yönetici olarak ve de ifa etmekte olduğumuz Teşkilat Başkanlığı görevinin ağır sorumluluğu ve taşıdığı hassasiyetler dolayısıyla zaman zaman kalplerinizi kırmış olabilirim. Şunu bilmenizi isterim ki bütün ülküdaşlarım benim için çok değerlidir, hiç bir ülküdaşımla şahsi bir problemim olmamıştır,olamaz da. Ama yine de gönlünü incitip kalbini kırdığım bir ülküdaşım var ise (art niyetli,fitne odaklı ve ip gevşeticileri hariç) bana hakkını helal etmesini istiyorum. Varsa benim hakkım sizlere helali hoş olsun. 

Kıymetli ülküdaşlarım lafın özü şu ki 25/6/2018 Pazartesi tarihi itibarıyla kendi isteğimle Teşkilat Başkanlığı görevimden ayrılmış Bulunmaktayım. Bundan sonraki siyasi hayatıma MHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edeceğim. Yıllardır birlikte görev yaptığım siz değerli il yöneticilerime, ilçe başkanlarıma ve bütün ülküdaşlarıma gene sorumlu bir ülkücü olarak bilgi vermek istedim. Böyle bir karar almamda hiç kimsenin herhangi bir dahli söz konusu değildir. Sizler beni iyi tanır ve bilirsiniz ki böyle bir şeye Allah’ın izniyle kimsenin gücü kudreti yetmez. Yaniiii… Ya şehit ya gazi/hiç sonumu düşünmem/eğmediğim başımı/ ‘kelle’ almadan vermem, diyorum. Rabbim cümlenizin işlerini rast getirsin,zorunuzu kolay kılsın,alnınızı ve bahtınızı açık eğlesin. Allah’a emanet olunuz. Saygılarımla.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.