Dolar 32,4976
%0.19
Euro 34,7987
%0.17
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Adayı Koç’tan cem evi ziyareti ve birlik mesajları

MHP Adayı Koç’tan cem evi ziyareti ve birlik mesajları

MHP Milletvekili Adayı Murat Koç, Sivas İmranlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Koç, “İslamiyet sevgi ve hoşgörü dinidir. Önemli olan din, ırk ayrımı gözetmeden tek bir çatı altında toplanabilmektir. Bizim amacımız Türk Milleti’ne en iyi hizmeti verebilmektir. Bunu da hep birlikte çalışarak başaracağımıza inanıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 16:38
Murat Koç, bir bütünün parçaları olduğunu ve bütünlüğün bozulmaması için her bir parçaya ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Ayrıştırmaların sona ermesi gerektiğini vurgulayan Koç, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi olarak cem evlerine devlet yardımlarını getireceğiz. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi, alevi inanç önderlerinin akademik seviyede eğitilmesi için ilahiyat fakültelerinde Tasavvuf İlimleri Bölümü kuracağız.’’ dedi.
 
Siyasi kaygıları göz ardı ederek cem evlerine sonuna kadar destek olacaklarını üstüne basa basa söyleyen MHP Milletvekili Adayı Koç, ’’Bizim gelenek ve göreneklerimiz bunu gerektirir. Bizler aynı ülke içinde yaşayan birlik ve beraberliğimize önem veren insanlar olmalıyız. Atalarımızın bize bıraktığı bu mirasları devam ettirmeliyiz.’’ Dedi. Sözlerine devam eden Koç, ‘’Kendi gelenek ve göreneklerine sahip çıkarak kendi inançlarını yaşamayı, cem evlerine sahip çıkmaya çalışan kardeşlerimize teşekkür ederim. Bu da bir milliyetçiliktir.’’ diyerek sözlerine devam etti.

MHP’YLE BİRLİKTE AYRIMLAR SON BULACAK
İzmirlilik lobisi oluşturacağını belirtmesinin en önemli nedenlerinden birinin de bütün sivil toplumlarını bir araya getirerek, herhangi bir din, ırk ayrımı gözetmeden birleştirmek ve doğru kararlar alarak İzmir için en iyisini yapmak olduğunu belirtti.

Şimdiye kadar İzmir için fikir alışverişi yapılmasına olanak sağlayan Koç, “ Biz çok büyük ve çok güzel bir aileyiz kırgınlarımız olsa bile aynı sofraya oturarak kentimiz için ülkemiz için birleşebilecek güzel yürekli insanlarız. Gönül sofraları ile İzmir’in tüm unsurlarını aynı masada buluşturacağız.  Bu sofralarda oluşacak fikirlerin, alınacak kararların biz Ankara’da mücadelesini vereceğiz. Aynı mücadeleyi İzmir’deki kurumlarımızın da vermesini istiyoruz. Tek amacımız İzmirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek, vatandaşlarımızın gönlünde hoş bir seda bırakabilmektir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.