Dolar 32,3747
%0.18
Euro 35,0654
%0
Altın 2.325,990
%0.24
Bist-100 9,11
%0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbullu seçmen İzmirli adayı sordu: İzmir'den İstanbul'a 10 bin broşür!

İstanbullu seçmen İzmirli adayı sordu: İzmir'den İstanbul'a 10 bin broşür!

CHP İzmir İl Başkanlığı seçimlere sayılı günler kala yeni propaganda görselleri hazırlattı. İl Başkanlığı, 25 vekil adayı için özel broşür bastırdı. 'Sorunları olmayan bir İzmir' sloganının kullanıldığı broşürlerde adayların fotoğrafları İzmir'den milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafıyla birlikte kullanıldı. Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbullu seçmenin saha çalışmalarında CHP'nin Roman adayı Özcan Purçu'yu sorması üzerine İzmir İl Başkanlığı ile iletişime geçti. İzmir'den İstanbul'a Purçu'nun 10 bin adet broşürü gönderildi. İstanbullu seçmen İzmirli adayı sordu

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 10:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir'den genel seçime sayılı günler kala yeni propaganda hamlesi geldi. İl Başkanlığı, 25 vekil adayı için özel broşür hazırlattı. 'Sorunları olmayan bir İzmir' sloganının kullanıldığı broşürlerde adayların fotoğrafları İzmir'den milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafıyla birlikte kullanıldı.  Adayların özgeçmişlerinin yer aldığı broşürlerde 'Ekonomik kaygısı olmayan İzmir', 'Çevre sorunları olmayan bir İzmir', 'Rant talanının olmadığı bir İzmir' başlıkları altında CHP'nin iktidara gelmesi halinde yapılacak çalışmalar yer aldı. Broşürde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Yaşanabilecek bir Türkiye' sloganıyla verdiği mesajlarda yer aldı. Broşürler ilçelerde hızlı bir şekilde dağıtılacak. 


İSTANBUL'A İZMİRLİ ADAYIN BROŞÜRÜ
Öte yandan 7 Haizran'da seçilmesi halinde Türkiye'nin TBMM'deki ilk Roman Milletvekili olacak olan CHP İzmir 2. Bölge 5. Sıra Milletveklili Adayı Özcan Purçu için CHP İstanbul İl Başkanlığı, partinin İzmir İl Başkanlığı ile iletişime geçti. İstanbullu seçmenin saha çalışmalarında Purçu'yu sorması üzerine İstanbul İl Başkanlığı, İzmir'den Purçu'yla ilgili materyal istedi. İzmir İl Başkanlığı da Purçu'nun özgeçmişi ve partinin vaatlerinin yer aldığı 10 bin adet broşür bastırarak kargoyla İstanbul'a yolladı. 

İl Sekreteri Osman Peri, " İstanbul İl Başkanlığı bizimle iletişime geçti. Saha çalışmalarında Roman adayımız Özcan Purçu'yu soruyormuş seçmen...Bizden broşür istediler. Biz de bastırıp gönderdik" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.