Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İçten'e AK Parti'den 'Dağ' gibi tepki:

AK Partili İçten'e AK Parti'den 'Dağ' gibi tepki:

Teşkilata destek amaçlı geldiği İzmir’den dönerken İzmir hakkında twitter aracılığıyla paylaştığı notlarla eleştiri oklarının hedefi olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten kentte ve ülke gündeminde tartışmalara neden olmaya devam ediyor. AK Partili İçten'e AK Parti'den 'Dağ' gibi tepki:

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 13:01
EMİRHAN ERGEN - HABER SERVİSİ / Cuma İçten’e bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan geldi. Dağ sosyal medya aracılığıyla değerlendirmelerde bulunurken Cuma İçten’in yorumlarını işgüzarlık olarak değerlendirdi. Bunun yanı sıra Hamza Dağ konunun siyasi malzeme olarak kullanılmaması gerektiğini de belirtti.

İŞTE O DEĞERLENDİRMELER 
Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ Twitter aracılığıyla yaptığı değerlendirmede: "İzmir ile hiçbir organik bağı bulunmayıp, sadece 2 gün gözlem yaparak bilgi sahibi olduğunu düşünenlerin İzmir ve İzmirlilerle ilgili yapmış olduğu tüm yorumlar tam anlamıyla bir işgüzarlıktır. İzmir’in sorunları noktasında sorduğumuz onca soruya tek bir cevap veremeyenler ne yazık ki bu işgüzarlığa mal bulmuş mağribi gibi atlamakta ve kendince siyaset yaptığını zannetmektedir. Ciddiye dahi alınmaması gereken böyle bir konuyu daha fazla konuşmak İzmir’e zaman kaybından başka bir şey getirmez. İşinize geliyorsa gelin Güzel İzmirimizin 2023 vizyonunu konuşalım" diye yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.