Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mitinge 1 kala vekillere ve adaylara görev

Mitinge 1 kala vekillere ve adaylara görev

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, yarın saat 16:00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gerçekleştireceği İzmir mitingi için alarma geçti. Mitingin geniş katılımlı bir şekilde gerçekleşmesi için günler öncesinden çalışma başlatan AK Parti İzmir, miting öncesinde son bir hamle yaparak mevcut milletvekilleri ve milletvekilli adaylarını sahada görevlendirdi. İlçelerde görevlendirilen milletvekilleri ve adaylar mitingin en iyi şekilde ve geniş katılımlı gerçekleşmesi için organizasyonu sağlayacak. İl Başkanı Bülent Delican, mitingte görsel şölen planladıklarını belirtti. Mitinge 1 kala vekillere ve adaylara görev

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 14:22
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir mitingi için çalışmalarını son güne kadar sürdürmeye devam ediyor. İzmir’de geniş bir katılımla yapılması beklenen miting için harekete geçen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, miting organizasyonun en iyi şekilde yapılabilmesi için il ve ilçelerle gerekli bağlantıları sağladı. Miting öncesinde AK Parti İzmir milletvekilleri ve milletvekili adayları ise sahaya indi. İlçelerde organizasyona katkı sağlamak amacıyla sahada görevlendirilen mevcut vekiller ile adaylar, mahalle başkanlarıyla da diyaloğa geçti.

KİM HANGİ İLÇEDE GÖREVLENDİRİLDİ'
Bornova’da Nesrin Ulema, Karşıyaka’da Kerem Ali Sürekli, Kemalpaşa’da Aydın Şengül, Buca ve Gaziemir’de Rıfat Sait, Konak’da İlknur Denizli, Karabağlar’da Ali Aşlık, Bayraklı Hamza Dağ, Tire, Torbalı ve Ödemiş’te Atilla Kaya, Aliağa, Kınık, Bergama ve Dikili’de Tansu Kaya görevlendirildi.




“Görsel şölen olacak”
Pazar günü (yarın) saat 16.00'da Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek mitingte görsel şölen planladıklarını anlatan İl Başkanı Bülent  Delican, şunları söyledi; “Denizde 75 – 80 tane tekne olacak. Deniz tarafında alanı daha iyi görebilmeleri için ilk kez balonlar olacak ve o balonlardan çekimler yapılacak. Vatandaşların alana rahat girebilmeleri için önlemler alınmış durumda. Gelecek olan üyelerimizle ilgili hiç bir sıkıntı olmayacak. İlçelerden gelen üyeler için otobüslerimiz hazır”.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.