Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Ulema'dan Kocaoğlu'na Çiğli isyanı: Belediye bir yol yapmaktan aciz

AK Partili Ulema'dan Kocaoğlu'na Çiğli isyanı: Belediye bir yol yapmaktan aciz

Çiğli de hükümetin milyar dolarlık hastane yatırımı yaptığı bölgeye İzmir Büyükşehir Belediyesnin bir yol yapmaktan aciz olmasını anlamakta zorluk çektiğini ve hiçbir yerde bu kadar büyük hizmetsizlik ve halkın sorunlarına karşı bu boyutta duyarsız belediye ile karşılaşmadığını aktaran İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “1,5 yılda dördüncü kez aynı bölgeye gittim ve inceleme yaptım. En küçük bir adım atılmamış” dedi. AK Partili Ulema'dan Kocaoğlu'na Çiğli isyanı:

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 09:21
21 Ekim 2014 tarihinde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 25 dönem Milletvekili adayı  Nesrin Ulema’nın gündeme getirdiği ve yaklaşık 1.5 yıldır çözüm bekleyen soruna neşter vurulamaması Çiğli  halkını isyan ettirdi.
 
Ekim 2014 konuyu gündeme getiren İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, 'biz yol sorunu nu 1,5 yıl önce gündeme getirmiştik' diyerek, o günden bugüne kadar hiçbir adım atılmamasına isyan etti.
 
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 25 dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, halkın sorunlarını görmezden gelen Aziz Kocaoğlu’nu hizmetsizlik ve duyarsızlıkla suçladı.
 
680 yatak kapasiteli Türkiye’nin sayılı hastane yatırımlarından birisinin Çiğli’ye yapılmasına sevinen Çiğli halkı, Belediyenin ulaşım konusunda yaşanan sıkıntılara duyarsız kalmasına isyan ederek, Aziz Kocaoğlu yapsın gerekirse mahalle halkı olarak parasını biz ödeyelim diyerek çözüm beklentilerini dile getirdiler.
 
BELEDİYE BİR YOL YAPMAKTAN ACİZ
Çiğli de hükümetin milyar dolarlık hastane yatırımı yaptığı bölgeye İzmir Büyükşehir Belediyesnin bir yol yapmaktan aciz olmasını anlamakta zorluk çektiğini ve hiçbir yerde bu kadar büyük hizmetsizlik ve halkın sorunlarına karşı bu boyutta duyarsız belediye ile karşılaşmadığını aktaran İzmir Milletvekili  Nesrin Ulema, “1,5 yılda dördüncü kez aynı bölgeye gittim ve inceleme yaptım. En küçük bir adım atılmamış” dedi.
 
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Izmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Büyükşehir Belediyesini halkı sorunlarına duyarsız kalmakla suçlayarak şöyle dedi;
 
680 yataklı Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birisi olan bu yatırım inşaatının başladığı Ekim 2014’te konuya dikkat çekmiş bölge halkının yaşadığı sıkıntıları dile getirerek yol sıkıntısına bir çözüm bulunması çağrısında bulunmuştuk. Hastane inşaatı bitti açılacak. Hala vatandaşın bu hastaneye ulaşımı ile ilgili yol yok. Ardından 29 Kasım 2014’te eski ulaştırma bakanımız ve İzmir Milletvekilimiz ile birlikte aynı talebi bir kez daha kamuoyuna duyurmuş ve bu sorunun çözülmesi çağrısında bulunmuştuk. Yine bir adım atılmadı. Büyükşehir belediyesinin bütün çağrılara ve bölge halkının isteklerinin cevapsız kalması karşısında  8 Aralık 2014 tarihinde üçüncü kez  bölgede yaşayan vatandaşlarımızla birlikte aynı talep tekrar yine dile getirildi.
 
BELEDİYE HALKIN SORUNLARINA DUYARSIZ
Dördüncü kez aynı bölgeye gittim ve inceleme yaptım. Her zaman ki gibi İzmir Büyükşehir Beşlediyesinin duyarsızlığı karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Doğrusu biz Büyükşehir Belediyesinin duyarsız olduğunu biliyorduk ama bu boyutta bir ilgisizlik olması bu kentte yaşayan vatandaşlarımız adına bir kez daha hayal kırıklığı ve üzüntü duydum.
 
BİR MİLLETVEKİLİ OLARAK DEĞİL BİR YURTTAŞ,
 OLARAK BELEDİYEDEN TALEPTE BULUNUYORUM
 
Biz bu muhteşem hastaneyi büyük çabalarımız sonucunda  bölgemize kazandırdık. Ancak Büyükşehir belediyesi hala bir çalışma başlatmadı. Hastane var, yol yok. Yol İzmir Büyükşeir Belediyesinin sorumluğunda, ama belediye hiçbir adım atmıyor.  CHP’nin yerel iktidarında halkın sorunlarına duyarsız kalan bir yönetimle karşı karşıyayız. Ben Çiğli ve İzmirlilker adına bu yol’un en hızlı şekilde yapılıp hizmete açılmasını bekliyorum. Bir İzmirli olarak İzmir Büyükşehir belediyesinden bunu talep ediyorum.
 
 
MAHALLE SAKİNLERİ KOCAOĞLU
YAPSIN PARASINI BİZ VERELİM
Mahalle sakinleri ise; Aziz Kocaoğlu buraya geldi sorunlarımızı aktardık. ‘Benim işime karışmayın’ dedi. Biz parasını verelim dedik. 1,5 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesinden kimlere söylediysek yüzümüze bakmadılar. Buradan ne araç ne insan geçebiliyor. Dereye düşen hayatını kaybeden birisi olursa bunun sorumlusu Kocaoğludur’şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.