Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de gündeme oturan AK Parti Diyarbakır Vekili İçten kendini savundu: Beni haklı çıkardılar

İzmir'de gündeme oturan AK Parti Diyarbakır Vekili İçten kendini savundu: Beni haklı çıkardılar

İzmir ziyareti sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmeyle gündeme oturan ve tepkilerin odağındaki isim olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’den ilk açıklama Ege Postası’na geldi. İçten, değerlendirmelerinin eleştiri değil tespit olduğunu ifade ederken “CHP’li gençler hakkında bulunduğum tespit farklı yöne çekildi. İşte CHP’nin görüşlere saygılı olmadığı buradan belli. Yazdığım notları kanıtlar şekilde bana linç kampanyası başlattılar. Ötekileştirme politikaları buradan belli oluyor. Beni haklı çıkardılar ” diye konuştu. Ve söz savunmada:

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 13:33
EMİRHAN ERGEN/HABER SERVİSİ - İzmir ziyareti sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı "İzmir haşhaşilerin başkenti" değerlendirmesiyle gündeme oturan ve tepkilerin odağındaki isim olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten kendisini savundu.

"AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'den şok İzmir tweetleri!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"CHP İzmir'den AK Partili Cuma İçten'e sert tepki!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"Başkan Kocaoğlu'ndan 'Haşhaşi' tepkisi: Kanım dondu!" HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"AK Partili İçten'e AK Parti'den 'Dağ' gibi tepki: İşgüzarlık! HABER İÇİN TIKLAYINIZ


‘İzmir notları’ mesajlarıyla parti içi ve kamuoyundan büyük tepki toplayan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten,  konunun farklı yönlere çekildiğini ifade ederek şunları söyledi;

‘’ 33 tane not var bu 33 tane notun 26 tanesi CHP Belediyesi’nin yapmış olduğu ötekileştirme politikasının eleştirileri var. CHP li gençlerle ilgili tespitim farklı yöne çekildi dikkat edin eleştiri demiyorum tespit diyorum. Hiçbir CHP’li genç ben içmiyorum demiyor. Yine tekrar ediyorum CHP’li gençler içiyor. Bende bir tespitte bulundum. Beni ilgilendirmez biz özgürlüklerin önünü açan bir partiyiz. Twitter’dan bana yorum yapan CHPli gençler içtiklerini kendi ağızlarıyla söylüyorlar. Ben hiçbir AK Parti’li yada MHP’li gençlere içiyorlar tespitinde bulunmadım ama CHP’li gençler hakkında bulunduğum tespit farklı yöne çekildi. İşte CHP’nin görüşlere saygılı olmadığı buradan belli. Yazdığım notları kanıtlar şekilde bana linç kampanyası başlattılar. Bunu siyasi malzeme haline getirdiler.  Ben HDP’li belediyeler hakkında da yorumlar yazdım. CHP’li belediyelerin ötekileştirme politikası işte buradan da belli oluyor beni haklı çıkardılar. ‘’ 

‘’HAMZA DAĞ BENİM KARDEŞİMDİR ‘’
Kendisini 'işgüzarlıkla' suçlayan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ hakkında da yorumda bulunan Cuma İçten : ‘’ Hamza Dağ benim kardeşimdir. O da kendi görüşlerini paylaşmıştır saygım var. Hiçbir partiliyle kamuoyu önünde tartışma içerisine girmem’’ diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.