Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kavalar'dan milletvekili adaylığı açıklaması: 'Genel Merkez derse ki...'

Kavalar'dan milletvekili adaylığı açıklaması: 'Genel Merkez derse ki...'

Milletvekili adayı olacağını daha önce de açıklayan CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, adaylık başvurusu için CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşecek. Kavalar'dan milletvekili adaylığı açıklaması

  • Ege Postası
  • 23.04.2018 - 13:54

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI- CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar 2015 seçimlerinden sonra bir sonraki genel seçimlerde de aday olacağını açıklamıştı.  CHP İzmir Milletvekili adayı olmak istediğini yineleyen Kavalar, genel seçimlerin 24 Haziran’a alınmasının ardından kararının arkasında durarak adaylık için nabız yoklayacak.

Geçtiğimiz hafta CHP İzmir il binasında gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısında İl Başkanı Deniz Yücel'in aday olmak isteyen ilçe başkanlarına yönelik; "aday olmak isteyenler önce bize haber versin" çıkışı üzerine ne yapacağı merak konusu olan Kavalar Egepostası'na açıklama yaptı.

Kavalar, “İl Başkanımız Deniz Yücel ile görüşeceğiz, gerekirse Ankara’ya gideceğim” dedi.

Kavalar, “Benim aday olmak gibi bir düşüncem vardı. 2019 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler içindi. İl Başkanımız Deniz Yücel ile görüşeceğiz, gerekirse Ankara’ya gideceğim. Ayrıca yönetimimdeki arkadaşlarla da bir görüşme yapacağım. Kalmam mı faydalı olur, aday olmam mı faydalı olur partiye. Aday olacaksam görevimi bırakayım, aday olmayacaksam neden istifa edip görevimi bırakayım. Bu süreçte bize oy verenler dışında CHP seçmeni yapmak istediğimiz insanlar var. Bornova’dan, Bayraklı’nın bizden kopan mahallelerinden partime ciddi oranda oy taşırım.  Partili olmayan DSP’lisi, MHP’lisi hatta AKP’liler, eski DYP’liler arkadaşlarımız, dostlarımız zaten bunu beyan edip duruyorlar. Böyle bir hazırlık yapacağız. " dedi.

İl Başkanı Deniz Yücel'in "Aday olmak isteyenler önce bize söylesin" şeklindeki talimatını da hatırlatan Kavalar,  "Deniz Bey 'bunu sosyal medyadan duymayayım' demişti. O toplantı da bulunan ilçe başkanı arkadaşlarımızda 'Nevzat Başkanımız partimize emek veren bir ilçe başkanı. Bizleri temsilen sıralamada iyi bir yer de olursa iyi olur' dediler. O gün il başkanımıza da böyle bir düşüncem olduğunu ifade etmiştim. Genel Merkez derse ki 'bize ilçe başkanları milletvekili adayı olmasın görevlerine, işlerine baksınlar' biz de görevimize devam ederiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.