Dolar 32,3146
%-0.51
Euro 34,6884
%-0.34
Altın 2.408,090
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’nin İzmir Başkanı belli oldu

İYİ Parti’nin İzmir Başkanı belli oldu

İYİ Parti’nin merakla beklenen il başkanının ismi kesinleşti. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar oldu. İYİ Parti’nin İzmir Başkanı belli oldu

  • Ege Postası
  • 01.11.2017 - 13:31

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Meral Akşener ve ekibi tarafından kurularak Türkiye’nin 87’inci partisi olan İYİ Parti’nin İzmir İl Başkanı’nın kim olacağı netleşti. Kulislerde adı sıkça geçen o isim il başkanı olarak belirlendi.

Doğruyol Partisi’nden İzmir milletvekilliği yapan, aynı zamanda Narlıbahçe Belediyesi eski Başkanı da olan Yıldırım Ulupınar İYİ Parti’nin İzmir İl Başkanı olarak görev yapması kesinleşti.

AYTUN ÇIRAY: YILDIRIM BEY TAM YETKİLİ

Görev yazısı da kendisine iletilen Yıldırım Ulupınar’ın kısa süre içerisinde ilçe teşkilatlarını oluşturması ve çalışmalarına başlaması bekleniyor. Görev yazısının kendisine tebliğ edildiğini belirten İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Yıldırım Bey bu konuda tam yetkili. Kendisine gereken katkıyı biz de vereceğiz. Her ilçeyi  kucaklayan bir il yöneticiliği yapacak. Bunun için gerekli tecrübesi ve deneyimi  zaten var. Yıldırım Ulupınar’a güveniyoruz” açıklamasını yaptı.

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDEREK İYİ PARTİ’YE GEÇMİŞTİ

Başbakan Binali Yıldırım’ın rozet takmasıyla AK Parti’ye geçen deneyimli siyasetçi Yıldırım Ulupınar, gelen eleştiriler üzerine AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçmiş ve partisinin Kurucular Kurulu’nda da yeralmıştı.

İYİ Parti'nin İzmir İl Başkanlığı'na getirilen Yıldırım Ulupınar, 15 gün içinde 71 kişilik il yönetim kurulunu oluşturacağını ardından 30 ilçe başkanını belirleyeceğini söyledi. 

DHA'ya konuşan Ulupınar, görevin kendisi için sürpriz olmadığını belirterek, 71 kişilik il yönetimi ile İzmir'in 30 ilçe başkanını belirlemede tek yetkili olduğunu söyledi. Ulupınar, yönetimini 15 gün içinde hazırlayacağını vurgulayarak, "Herkesin kendini bulabileceği bir yönetim yapacağım. DSP'den, ANAVATAN'dan, DYP'den DP'den ve özellikle MHP'den kişiler olacak. İşadamları, iş kadınları yer alacak. Özellikle kadınlara ağırlık vereceğim. Benim yönetimim Türkiye'deki en büyük rahatsızlığı giderici bir mesaj olacak. Millet baktığı zaman toplumsal barışı görecek" dedi.

Öte yandan İYİ Parti'nin İzmir İl başkanlığı binası Konak'taki Çankaya semtinde hizmet verecek.

Egepostası iki gün önce duyurmuştu;

İyi Parti’nin İzmir Başkanı netleşti

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.