Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İyi Parti’nin İzmir Başkanı netleşti

İyi Parti’nin İzmir Başkanı netleşti

İyi Parti’nin İzmir İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesinde sona gelindi. Kulislerde konuşulanlara göre, partinin il başkanının Yıldırım Ulupınar olması kesinleşti. Resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılacağı kaydediliyor.

  • Ege Postası
  • 30.10.2017 - 15:05

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Meral Akşener ve ekibi tarafından geçtiğimiz günlerde resmen kurularak Türkiye’nin 87’inci partisi olan İyi Parti’nin İzmir İl Başkanı’nın kim olacağı netleşti. Kulislerde konuşulanlara göre yeni partinin İzmir İl Başkanı, daha önce de adı başkanlık için geçen ve Kurucular Kurulu’nda da yer alan Yıldırım Ulupınar olacak.

ULUPINAR’IN ADI BİRKAÇ GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

Başbakan Binali Yıldırım’ın taktığı rozetle AK Parti’ye geçen 21. Dönem Milletvekili ve Narlıbahçe Belediyesi Eski Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın İyi Parti İzmir İl Başkanlığı'nın önümüzdeki günlerde ilan edileceği belirtildi. 

İyi Parti’ye geçmeden önce AK Parti’den istifa eden ve Meral Akşener’in partisine katıldığını açıklayan Yıldırım Ulupınar’a il başkanlığı görevi resmen tebliğ edildikten sonra ilçe başkanlıkları örgütlenmesinin de hızla yapılacağı kaydediliyor.

ULUPINAR, İL YÖNETİM KURULU VE İLÇE TEŞKİLATLANMASINI YAPACAK

Partinin İzmir’deki adresi için yer arayışları da sürerken, Ulupınar’ın görevi kendisine tebliğ edilip resmen İyi Parti İzmir İl Başkanı olması ve il yönetimini oluşturmasının hemen ardından ilçe teşkilatlanması için çalışmalara başlayacağı belirtildi.

ULUPINAR, ‘SİYASETE AKŞENER İLE DEVAM EDECEĞİM’ DEMİŞTİ

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı iken AK Parti rozeti taktığı Yıldırım Ulupınar, MHP'den ayrılarak yeni bir parti kuran Meral Akşener'in kurucular kurulu listesinde yer aldı. DYP'den milletvekilliği de yapan Ulupınar, "AK Parti'den istifa ettim. Siyasete Meral Akşener ile devam edeceğim. Partinin kurucuları arasındayım. Bundan sonraki görevin ne olacağını zaman gösterecek" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.