Dolar 32,2995
%-0.12
Euro 34,7889
%-0.06
Altın 2.395,700
%0.09
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş’tan Çıray’a yeni mesaj

Karataş’tan Çıray’a yeni mesaj

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP diye bir parti olmadığı şeklinde demeç veren İyi Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a sosyal medya üzerinden yaptığı sert tepkisini bugün de sürdürdü. Dünkü üç mesajında da ağır ifadeler kullanan Karataş, Çıray için bu kez de, ‘kripto, fırıldak’ ifadelerini kullandı. Karataş’tan Çıray’a yeni mesaj

  • Ege Postası
  • 01.11.2017 - 10:32

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ederek Meral Akşener’in kurduğu İyi Parti’ye geçen İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın verdiği bir röportajda ‘MHP diye bir parti artık yok’ açıklamasının ardından dün sosyal medya hesabından Çıray’ı ağır sözlerle eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yine sert ifadeler içeren bir mesaj yayınladı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de grup toplantısı sırasında yaptığı konuşmasında sert tepki gösterdiği Aytun Çıray hakkındaki ifadelerini sürdürdü.

Başkan Karataş, bu kez de, “Birbirine ağır küfürler eden yaratıkların birlikte siyaset yapmasını düşündüm de meşref bozukluğu anlaşılan ‘KriptoFırıldak Aytun Çıray’” şeklinde seslendi.

NE DEMİŞTİ'

MHP’li İl Başkanı Necat Karataş, sosyal medya hesabından attığı 3 mesajda;

“Ne o geçmişte aday yapılmadın, kapıda kaldın diye mi MHP kalmadı diyorsu? Biz 48 yıldır senin gibi çok dönek gördük. Zübük. Kıblesiz Çıray; 2007’de il binamıza gelip de aday yapalım diye önümüzde ne kadar gerdan kırdığını ne çabuk unuttu? Siyasi Yelpaze Rakkasesi. Değişik Çıray; biri çıkıp seni savunmaya kalkarsa, o zaman arkadan sana yakıştırılan sıfatı net olarak söylerim! Hafızamız iyidir. Ülkücüyüz” ifadelerini kullanmıştı.

Çıray'dan Bahçeli ve Karataş'a yanıt

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.