Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızır emekli mi olacak'

Hızır emekli mi olacak'

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye bağlı genel müdürlüklerde yaşanan kadro rotasyonunun yankıları devam ederken, flaş bir değişiklik daha gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun güven bunalımı yaşadığı gerekçesi ile görevinden aldığı ve daha sonra uzun süren hukuk mücadelesinin ardından geçtiğimiz aylarda görevine geri dönen Genel Sekreter Ersu Hızır’ın da emekliliğe hazırlandığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2014 - 16:52
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Aziz Kocaoğlu’nun talebi üzerine başlayan kadro rotasyonu tüm hızıyla devam ederken, flaş bir gelişme daha gündeme geldi. Yeni dönemde genç ve dinamik bir ekiple çalışmak istediğini belirten ve belediyede görevli üst düzey bürokratlarının istifasını alan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilk neşteri ESHOT’a vurmuştu. Belediyenin diğer birimlerinde de benzer operasyonların kapıda olduğu öğrenilirken, önümüzdeki günlerde özellikle genel sekreterlik makamında sürpriz gelişmeler yaşanması bekleniyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KESİNLEŞECEK
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun “Güven eksikliği” nedeni ile görevinden aldığı ve sonrasında iki yıla yakın süren hukuk mücadelesinin ardından eski makamına dönen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersu Hızır emekliliğe hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeni ile izne ayrılan Genel Sekreter Hızır’ın önümüzdeki hafta başında geçeceği doktor kontrolünün ardından kesin kararını vermeye hazırlandığı öğrenilirken, kendisine yakın çevrelerden alınan bilgiye göre flaş bir kararla emekliliğini isteyecek.

GENEL SEKRETERLİK MAKAMI İÇİN ŞOK İDDİA
İddiaya göre sağlık iznine ayrılacak olan Genel Sekreter Ersu Hızır, iznini tamamlamasının ardından emekliliğini isteyerek görevinden ayrılacak. Hızır’ın eski görevine dönmesi ile birlikte yetkilerini tek elde toplayan ve birkaç ay önce gerçekleştirilen encümen toplantısında kendisi ile benzer bir kriz yaşayan Başkan Aziz Kocaoğlu’nun ne yapacağı merakla beklenirken, Hızır’ın emekliliğini istediği takdirde genel sekterlik makamında köklü bir değişikliğe gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.