Dolar 32,6845
%0.65
Euro 34,9280
%0.56
Altın 2.512,070
%1.11
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkan Yardımcısı Kayhan istifa etti!

CHP İl Başkan Yardımcısı Kayhan istifa etti!

CHP İzmir Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan il yönetiminden istifa etti. Muhittin Selvitopu’nun belediye başkanı seçilmesinin ardından Karabağlar Belediyesi’nde spor koordinatörü olan Kayhan, “İl Başkanı ve yöneticilerle uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Partimizin başarısı için çalıştık. Güzel şeyler yaptık. İki görev almaktansa bir görevde olmayı daha doğru buldum bu yüzden istifa ettim” dedi. Kayhan’ın istifası sonrası gözler il yedek birinci sırada yer alan Yekta Varnalı’ya çevrildi. Kulislerde Varnalı’nın görevi kabul etmeyeceği konuşuluyor.

  • Ege Postası
  • 17.04.2014 - 16:19
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan istifa etti. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu tarafından geçtiğimiz günlerde spor kulübünün başına getirilen ve aynı zamanda belediyenin spor koordinatörü olan Kayhan istifa dilekçesini il başkanlığına sundu. İki yıl önce çarşaf liste ile yapılan il kongresinde il yönetimine giren Kayhan, Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serdal Sandal’ın Bayraklı Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmesinin ardından bu göreve getirilmişti.CHP İzmir İl yönetiminde daha önce Hüseyin Mutlu Akpınar, Serdal Sandal, Mustafa Sevinç ve Rıza Gök aday adaylığı için istifa etmişti.
 

İKİ GÖREV OLMAZDI
 İstifasıyla ilgili Ege Postası’na konuşan Kayhan, “ Seçim sürecinde Mutintin Bey’le birlikte yola çıktık.Bundan sonra Karabağlar’da belediye bünyesinde hizmet edeceğim. İl yöneticiliği önemli bir görev. İki görevi birbirine karıştırmak olmazdı. İstifa ettim. Karabağlar’da hizmet edeceğim. İl Başkanı ve yöneticilerle uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Partimizin başarısı için çalıştık. Güzel şeyler yaptık. İki görev almaktansa bir görevde olmayı daha doğru buldum.Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim”dedi.
 
YEDEK İLK SIRA VARNALI
Kayhan’ın istifasıyla birlikte yedek birinci sıra il yöneticisi konumundaki eski il sekreteri Yekta Varnalı il yönetimine girecek. Kocaoğlu’nun partide tuttuğu isimlerden olan Varnalı, son il kongresi öncesi Kocaoğlu’nun başkan adayıydı. Varnalı o dönem görevi kabul etmeyince Kocaoğlu, Ali Engin’i desteklemiş çarşaf liste ile yapılan seçimde Engin, Tacettin Bayır ve Levent Eyipişiren’i geride bırakmıştı. Varnalı kongrede ‘çizik’ yiyince il yönetimine girememiş ve yedek liste 6. sırada yer almıştı.

SIRA ONA GELDİ
Aday adaylığı sürecinde il yönetiminde yaşanan istifalar nedeniyle yedek listede yer alan  Berk Ulusal, Şirin Akgül, Bahattin Özdemir ve Ercan Çınarlı il yönetimine girmişti. Yedek listede Varnalı’nın üstünde yer alan Salih Küçükbayrak ise meclis üyeliği aday adaylığı için istifa etmişti. Böylelikle Varnalı, yedek birinci sıraya çıkmıştı.

AKTİF ROL ALDI
Varnalı, seçim sürecinde Kocaoğlu’nun gönüllü grubunun başındaki isim olmuş, 2 ay boyunca seçim kampanyası çerçevesinde gönüllü grubunu koordine etmişti.
 
İSTEMEYEBİLİR
Varnalı il başkanlığı tarafından il yönetimine davet edilecek. Parti kulislerinde Varnalı’nın il yönetiminden affını isteyeceği konuşuluyor. Varnalı, kendisine henüz bir davetin gelmediğini bu yüzden açıklama yapmak istemediğini söyledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.