Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pekdaş Özer’le ilgili kararını verdi!

Pekdaş Özer’le ilgili kararını verdi!

Konak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden CHP’den Bayraklı Belediye Başkan adayı olabilmek için istifa eden Kerim Özer, aday gösterilmeyince belediyeye geri döndü. Ancak Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ziraat Mühendisi olan Özer’i Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirdi.

  • Ege Postası
  • 16.04.2014 - 18:02
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) - İzmir Zeytincilik ve Araştırma Enstitüsü’nden istifa ederek CHP Bornova İlçe Başkanı olan Kerim Özer, siyaseti bırakıp memuriyete döndü ve Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nda mühendis olarak göreve başladı.

BORNOVA’DAN ADAY ADAYI OLDU
2009 yerel seçimleri öncesi bu görevinden istifa ederek, Bornova Belediye Başkan aday adayı oldu. Aday gösterilmeyince Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine geri döndü. Özer kısa bir süre sonra kadrosunu Konak Belediyesi’ne aldırdı. Orada Fen İşleri Müdürü oldu. Daha sonra Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ile ters düşerek yollarını ayırdı ve Büyükşehir Belediyesi’ne aynı pozisyonda geri döndü. Müdürlük bekleyen Özer, bu gerçekleşmeyince Tartan’dan gelen ‘başkan yardımcılığı’ teklifini kabul etti ve göreve başladı.

BU SEFER BAYRAKLI’DAN
Özer, 2014 yerel seçim öncesi Konak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP’den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı oldu. Yoğun bir kampanya dönemi geçiren Özer, partisi tarafından aday gösterilmeyince Konak Belediyesi’ne döndü.

TARTAN ADAY GÖSTERİLMEDİ PEKDAŞ GELDİ
Seçim sürecinde CHP, Konak Belediyesi eski Başkanı Hakan Tartan’ı aday göstermedi. CHP’nin adayı Sema Pekdaş oldu. Seçim sonucunda Pekdaş, seçimi farkla kazandı.

PARK VE BAHÇELERE GÖNDERDİ
Pekdaş, Tartan’a yakınlığı ile bilinen Ziraat Mühendisi Özer’i Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirdi. Özer’in bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merak konusu oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.