Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9865
%0.45
Altın 2.425,080
%0.08
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da CHP'den örgüt selfiesi

Karşıyaka'da CHP'den örgüt selfiesi

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve beraberindeki il yöneticileri, rekor oyla Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen eski il başkan yardımcısı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Engin, Akpınar ve yöneticiler selfie modasına uydu.

  • Ege Postası
  • 16.04.2014 - 13:31
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlerin ardından seçim kazanan CHP’li belediye başkanlarını tebrik turuna çıkan İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticileri, uzun süre birlikte çalıştıkları eski il başkan yardımcısı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye meclis üyeleri ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege’de katıldı.Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Engin, Akpınar ve yöneticiler selfie modasına uydu.



ROZETİ ÇIKARMAM
Akpınar, uzun yıllarca partiye emek verip belediye başkanı olmasıyla birlikte rol model olduğunu ifade etti, şunları söyledi, “ Sorumluluğumuz büyük. Karşıyaka’da önemli bir oy oranıyla seçimi kazanıp göreve başladık. CHP rozetiyle bu göreve seçildim. CHP rozetinde eşitlik, demokrasi, katılımcılık, adalet, insan hakları var. Rozeti onurla taşıyacağım. Rozeti çıkarmayacağım. Rozeti çıkarmam demek adalet duygumu yitirmem anlamına gelir. CHP sayesinde bugün bu noktalara geldik. Halkın yüzde yüzünü kucaklayacağız. Kimseye siyasal yaklaşmayacağız. Belediye başkanınızdan şikayet duymayacaksınız. Teşekkür alacaksınız” 


"ÖRGÜTÜN PATRONUNDAN BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ


BİZİM İÇİN ONUR
Akpınar’ı aldığı rekor oy nedeniyle tebrik eden İl Başkanı Ali Engin, “ Yüzde 71’lik oy oranında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hüseyin kardeşimiz partiye yıllarca emek vermiş bir isim. İl kongresinde beraber seçildik. Uzun süre il başkan yardımcılığı yaptı. Yeniden yapılandırma döneminde CHP kültürüyle yetişen birinin belediye başkanı olması çok önemli. İl yönetiminde beraber çalıştığımız birinin en fazla oyu alarak seçilmesi bizim için onur” dedi.


PARTİ İÇİ MESAJ
Yıllardır Karşıyaka’da siyaset yaptığını ifade eden Engin,parti içi  önemli mesajlar verdi. Engin, “Mahalle delegeliğinden başladık. Ailemden işimden fedakarlık yaptım. Örgüt il başkanlığı dışında başka bir görev vermedi. Parti görev vermedi diye kimseye küsmedim. Siyaset meslek değil. Uzun süreli yapılacak görevler değil. Bir dönem yapıp ailemize döneceğiz. Siyaseti oyuna dönüştürme amacını saptırabilir”dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.