Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürkan törene damga vurdu!

Gürkan törene damga vurdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan Güzelbahçe Kültür Merkezi’nin tanıtım töreni bugün gerçekleşti. Güzelbahçe Yalı Mahallesi’nde gerçekleşen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe kaymakamı Mehmet Ünlü, CHP Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Mustafa Gürkan, CHP İzmir milletvekilleri, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, meslek odaları ve dernek temsilcileri, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Güzelbahçeli muhtarlar,, diğer sendika ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 16:56
İZMİR - 100 kişiye yakın bir taraftar kitlesiyle törene destek veren Chp Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Gürkan, bu kültür merkezi projesinin Güzelbahçe'ye derin bir nefes aldıracağın ifade etti. Gürkan "birileri sen ben kavgasıyla uğraşırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bölgesel kalkınma adına önemli işlere imza atıyor. 10 milyona yakın dev bir bütçeyle bu projeye destek vermesi, Güzelbahçe halkında memnuniyet yaratmıştır. Son dönemde Aziz Kocaoğlu'na yönelik kara propagandaya en güzel cevabı, bu yüksek katılım ve sloganlarla Güzelbahçe halkı vermiştir. Aziz Kocaoğlu'na yönelik bu karalama politikası aslında tüm chp'yi hedef almaktadır. Bu anlayışla sonuna kadar savaşacağız. Aziz Kocaoğlu onurumuzdur" dedi.

Törene Gürkan taraftarlarının attığı sloganlar damgasını vururken; "İZMİR'DE AZİZ, GÜZELBAHÇE'DE GÜRKAN", "NE İNCE, NE AVKIRAN; GÜZELBAHÇE'YE GÜRKAN", GÜZELBAHÇE'NİN BAŞINA GÜRKAN GEÇECEK" sloganları dikkat çekti. Törene Aziz Kocaoğlu'na destek için, metropol dışı belediye başkanları da geldi.

GÜZELBAHÇE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE NELER OLACAK'

Haziran ayında bitmesi planlanan Güzelbahçe Kültür Merkezi içinde 300 ve 400 kişilik iki ayrı çok amaçlı salon, iki adet kapalı düğün salonu, açık teras, tiyatro salonu, kafeteryalar ve iş yerleri de yer alacak. Çok amaçlı salon olan tesiste ayrıca, açık hava etkinliklerinin yapılabilmesi için 1330 metrekarelik bir meydan ile 86 araç kapasiteli 3 bin 300 metrekarelik kapalı otopark da bulunacak. Öte yandan  Güzelbahçe halkına kapalı pazaryeri hizmeti sağlayacak  olan bu tesis ilçede ilk olma özelliği taşıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.