Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir Teşkilatı Yıldırım'a kavuştu!

AK Parti İzmir Teşkilatı Yıldırım'a kavuştu!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarının startını vermek için İzmir'e geldi. Yıldırım, İl Başkanlığı önünde gerçekleşen mini miting ile partililerle buluştu. Yıldırım konuşmasında 3 'S' vurgusu yaptı, " Bizim işimi sevgi, samamiyet, saygıdır. Bu 3 S üzerinde İzmir’i yükselteceğiz. İzmir’i dünyanın marka şehirlerinden biri haline getireceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 17:54
ONUR ÇAKIR / EGE POSTASI -AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım propaganda çalışmalarını başlatmak için İzmir'e geldi. Yıldırım'ı eşi Semiha Hanım da yalnız bırakmadı. Havalimanında parti yöneticileri tarafından karşılanan Yıldırım daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geldi. 

MİTİNG HAVASINDA
Yıldırım seçim startını Ak Parti İl Başkanlığı önünde toplanan partililere yaptığı konuşmayla yaptı. Miting havasındaki etkinlikte Ak Partili gençlerin açtığı 'Adamın hası Binali, diğerleri Cinali', 'İzmir artık çift kale, Binali 3-0 önde', 'Sayın Bakanımız Hoş geldiniz' yazılı pankartlar dikkat çekti. Yıldırım, arka planında 'İzmir kazanacak. Binali Yıldırım' yazılı sahnede konuşmasını yaptı.

YILDIRIM: SEVGİ SAMİMİYET SAYGI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, kürsüye eşi Semiha Yıldırım’la birlikte çıktı. Yıldırım, partililere karanfil dağıttıktan sonra konuşmasına başladı. AK Parti İzmir Milletvekilleri de tam kadro Yıldırım’ın arkasında yer aldı. Sözlerine, “İzmir bugün bambaşka bir günü yaşıyor” diye başlayan Yıldırım,  “Çok değerli yol arkadaşlarım. Hatırlayalım, yıl 2007…2007’dea ikinci AK Parti iktidarında, genel seçimlerinden sonra İzmir’de projeleri birer birer hayata geçirirken havalimanını, çevre yolunu ve liman projelerini başlatırken, İzmir’e Aristo’nun, Victor Hügo’nun hayranlık duyduğu bu şehre daha çok gelme şansı buldum. İzmirli hemşerilerimle tanışma fırsatım oldu. Her gelişimde, “Bu Bakan İzmir’e milletvekili olsun’ dediniz. İzmirliler bunu gün geçtikte daha yüksek sesle söylemeye başladılar. Bugün şafak 84. 30 Mart İzmir’in önemli bir günü olacak. İzmir’e hizmet için, kentin gelişmesi için bir sözüm var. Bu sözümü 2011’de de söyledim. Benim için siyaset eşit hizmettir. Gerisi teferaattır. İzmir’e hizmet olmayan bir siyaset varsa biz bu işin içinde yokuz. 35 İzmir 35 proje dedik. 2.5 yıl geçti. 2011’in haziranında bize çok büyük destek verdiniz. Milletvekillerimizle bize tam güvendiniz. Bizi buranın milletvekili, Türkiye’nin bakanı yaptınız. Biz de sözümüz de durduk 35 projenin 17’sini hayata geçirdik.Biz insanı seviyoruz. Yaradandan ötürü yaratılanı seviyoruz. Bizim işimi sevgi, samamiyet, saygıdır. Bu 3 s üzerinde İzmir’i yükselteceğiz. İzmir’i dünyanın marka şehirlerinden biri haline getireceğiz” dedi.



ÇALIŞTIK ÇALIŞTIK ÇALIŞTIK

Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:“Eskiden Aşık Veysel, ‘uzun ince bir yoldayım gidiyorum günrdüz gece derdi’ 11 yıllık iktidarımız döneminde uzun ince yolları hayatı daha kolay yaşamak için uzun duble yolları çevirdik. Türkiye’yi doğusundan batısına güneyinden kuzeyine bölünmüş yollarla donattık. Havayolunu halkın yolu yaptık. Ülkemizin 40 yıllık hızlı tren özlemini giderdik. Akıl ve bilişim yollarını yurdun her köşesinde inşa ettik. Bilişim ve iletişimde Türkiye’yi Afrika seviyesinden aldık, Avrupa’nın ilk 5 ülkesi haline soktuk. 80 yıllık biriken daha gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bu günlere geldik. Ferhat olduk, Şirin’e ulaşmak için çalıştık çalıştık çalıştık”




BOŞ LAFLARA KARNIMIZ TOK

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yeni bir sayfa açtıklarını ve bu sayfanın İzmir’in yerelde de kalkınmasını başlangıcı olduğunu söyledi. Yıldırım, “İzmir’i husumetle değil, hamasetle değil sevgiye, saygıyla, dayanışmayla yöneteceğiz. Boş laflara karnımız tok. İzmirli artık Türkiye’nin 3., 5. şehri olmak istemiyor. İzmir 2. şehir olmayı hak ediyor. İzmir’in seçimi sadece İzmir’i değil, Ege’yi Türkiye’yi ilgilendiriyor. İzmir’de 30 Mart’ta hemşerilerimizin desteği ile yerel hizmette AK Parti farkını da bu şehre getireceğiz. İzmir’e tattıracağız. Biz 11 yıllık siyaset hayatımızda çalışmalarımızda hiçbir zaman ‘ben’ demedim. Hep ‘biz’ dedim. Biz bir ekibiz, takımımız. Beraber çalıştık, ürettik, başardık. Çünkü bizim başımızda bu ülke sevdalısı bir liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan var. İzmir’de de eğer İzmirlilerin güvenine mahsar olursak, İzmir’e şunu vaat ediyoruz. İzmir’de bir olacağız, beraber olcceız, 4 milyon İzmir’le birlikte sahildeki, kırsaldaki, zengini, fakiri demeden İzmir alanında herkesi kucaklayacağız”



HİZMETLER YILDIRIM HIZIYLA GELECEK
“İlçe başkanları, belediye başkanları bir tarafa değil, hep aynı yöne giden, kucağını, kapısını İzmirli’ye açan bir yerel yönetim anlayışını bu şehirde hakim kılacağız” diyen Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:
“İzmir’in tüm paydaşları ile ortak hareket etmek, siyaset yerine hizmet diyerek bu yola çıktık. Bu prensibimizden asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün söylenecek söz şudur. Bu şehir bunları hak etmiyor. Bu şehir kaplumba hızı ile ilerlemeyi hak etmiyor. Bu şehrin kaplumba hızıyla gidişine son vereceğiz. Tüm hizmetlerini Yıldırım hızıyla İzmirlilere getireceğiz. Bizim için 3 şey çok önemli. Sevgi, samimiyet, saygı. Sevgi önemli çünkü sevmek her şeydir. Her şey sevmekle başlar. Doğayı, insanı sevmek her şeyden önemlidir. İnsanları sevmeyen faydalı olamaz. Samimiyet çok önemli. İrreti davranış içerisinde olmayacağız. Olduğumuzdan farklı görünmeyeceğiz. Göründüğümüz gibi olacağız. Yapmayacağımız, yapmadığımız hiçbir şeyi söylemeyeceğiz. Bizim Türkiye için, İzmir için ne yapacağımızı merak edenler varsa 11 yıla baksınlar. Türkiye’ye, Hakkari’ye, Adana’ya, Konya’ya, Erzincan’a baksınlar. Gelsinler İzmir’e baksınlar. Saygı çık önemli. Her şeyin üzerindedir. Birbirimize saygı göstereceğiz. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edeceğiz. İnançlarımız, tercihlerimiz, siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama gözümüzden akan yaşın rengi aynıdır. Gülümseyişimiz aynıdır. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı hep önplana çıkaracağız. Birbirimizle empati yapacağız. İzmir’i daha büyük yapmak için, İzmirliyi aynı hedef etrafından toplamak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız. Sizden söz istiyorum. 84 günümüz var. 30 ilçemizde, 1500’e yakın mahallemizde her hemşerimize ulaşacağız. Projelerimizi anlatacağız. Evlerine misafir olacağız. Onları dinleyeceğiz. Biz az konuşacağız, çok dinleyeceğiz. Çok çalışacağız. İzmir’in özlemlerini hep birlikte gidedeceğiz”



ÇOLAK’A YANKESİCİ ŞOKU
AK Parti’den Urla Belediye Başkan aday aday olan Tanju Çolak’ın alana girişi sırasında yankesiciler tarafından cüzdanı çalındı. Çolak durumu fark ederek yankesiciye müdahale etti ve yakalanmasını sağladı. Çolak polislere şikayetçi olmadığını söyleyerek olayın büyümemesini sağladı.


NOTLAR:

• Polisin AK Parti İl Başkanlığı önünde yoğun güvenlik önlemi alması dikkat çekti.
• Miting öncesi partililer il binası önüne akın etti. Sıkışıklığın yaşanması üzerine 'bomba araması yapılacak' denerek partililer dışarı çıkartıldı.
• Mini mitinge katılanlara Türk ve AK Parti bayrağı dağıtıldı.
• Yıldırım’ın konuşma yapacağı kürsünün arkasına, AK Parti’nin Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği mitingin ve Yıldırım’ın fotoğraflarının yer aldığı dev bir afiş asıldı. Afişin üzerine “İzmir kazanacak” yazıldı. Parti binasına ise, Başbakan Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” yazan dev bir pankart yer aldı.
• Alanda "Adamın hası Binali, diğerleri Cinali" ve “Özlenen hizmet Yıldırım hızıyla gelecek” “İzmir artık çift kale Binali 3-0 önde” ve "Bir Aziz gidecek Binali gelecek" pankartları dikkat çekti.
• Aday adayları bastırdıkları broşürler partililere dağıttı.
•Yıldırım İzmir'e eşi Semiha Yıldırım ile geldi.
• Kadın partililer Yıldırım’ın konuşmasını kürsünün önünden takip etti..









Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.