Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü’ye destek ziyareti

Gümrükçü’ye destek ziyareti

CHP İzmir İl Kongresi’nde Deniz Yücel’in rakibi olarak İl Başkanlığına aday olan Utku Gümrükçü’yü destekleyen üç ilçe başkanından ikisi seçim sonrası Gümrükçü’yü ziyaret etti. Alper: Büyük kavgada ön safta olacağız

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 14:33

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir İl Kongresi’nde Deniz Yücel ile girdiği yarışı kaybeden CHP İzmir İl Başkan Adayı ve Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’yü destekleyen CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Gümrükçü’yü ziyaret ederek, 2019 seçim süreci için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

2019’DAKİ BÜYÜK KAVGADA EN ÖN SAFTA YER ALACAĞIZ

Ziyaretin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, ‘2019’daki büyük kavgada en ön safta yer alacakları’ şeklinde kararlılık bildiren ifadeler kullandı.

ÖRGÜTÜN SESİNİ DOSTA, DÜŞMANA DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaret fotoğraflarının altına, ‘Yürüyelim arkadaşlar’ hashtagı ile kısa bir değerlendirme yazan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper, “CHP Konak İlçe Başkanımız Şakir Başak ile beraber Çiğli İlçe Başkanımız sevgili Utku Gümrükçü’yü makamında ziyaret ettik. Makam mevki değil, memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda; bize inanan ve güvenen yoldaşlarımızla birlikte yürümeye ve örgütün sesini dosta düşmana duyurmaya devam edeceğiz. Kongrede söz verdiğimiz gibi; 2019'daki büyük kavgada en ön safta yer alacağız.. Sarayın saltanatına son vereceğiz!” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.