Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca'dan çöp çıkışı

AK Parti Buca'dan çöp çıkışı

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından Bucalıların sorunlarını yerinde tespit etmek ve sorunlara yerinde çözüm bulmak amacıyla açılışlarına başlanan mahalle temsilciliklerinin üçüncüsü açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Partili diğer milletvekilleri Necip Kalkan ve Mahmut Atila Kaya da açılışta hazır bulundu. Üçüncü mahalle temsilciliğini vekiller açtı

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 12:51

EGEPOSTASI-AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Gediz ve Yaylacık Mahallelerinin ardından ilçe temsilciliklerine bir yenisini daha ekledi. Fırat, Göksu ve Yeşilbağlar mahallerinde vatandaşların sorunlarına çözüm arayacak ilçe temsilciliği coşkulu bir törenle açıldı.

ÖZLENEN HİZMET ANLAYIŞINI BUCALILARLA BULUŞTURACAĞIZ

Buca’da çok büyük bir hizmet boşluğu olduğunu vurgulayan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, mahalle temsilcilikleri aracılığıyla tüm Bucalılara ulaşıp AK Partili belediyecilik anlayışını yerinde tanıtıp anlatacaklarını belirterek, “İnşallah 2019’da Buca’da AK Parti belediyeciliği ile birlikte özlenen hizmet anlayışını hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi.

BUCALILAR ÇÖP TOPLANMASI İÇİN HER GÜN 145, YILDA 55 MİLYON TL ÖDÜYOR AMA…

Buca’da temizlikten trafiğe kadar bir dizi sorun bulunduğunu savunan AK Partili Buca İlçe Başkanı Arslan, Bucalıların her gün 145 bin, yılda da 55 milyon TL ödemesine karşın çöplerin toplanmasıyla ilgili yeterli hizmet alamadığını iddia etti:

“Buca bizim evimiz, işimiz, aşımız, geleceğimiz kısacası her şeyimiz ancak Bucamızın önemli sorunları var maalesef bu sorunları çözme yetkisi belediyenin elinde. Maalesef diyorum çünkü belediye Buca’da kangren olmuş sorunları görmezden geliyor. En basit örneğiyle bugün temsilcilik açtığımız bu 3 mahallenin en büyük problemi imarsızlık ama bunun için hiçbir şey yapılmıyor. Buca’da çöplerin toplanması için her gün 145 Bin T,L bir yılda 55 Milyon TL ödeniyor. Daha doğrusu biz Bucalılar ödüyoruz.  Bucalılar olarak yeni güne uyandığımız her sabah bu parayı ödüyoruz. Ertesi gün yine aynı, sonraki gün yine aynı ancak sonuç ortada bitmeyen çöp sorunu var.”

HÜKÜMETİMİZİN YETKİSİ DAHİLİNDE DESTEK SUNUYORUZ AMA…

Trafik sıkıntısının da sürdüğünü, trafik sıkıntısının çözülme adına iki yerden otoban bağlantısı verilmesi için hükümetin devreye girdiğini vurgulayan Başkan Mustafa Arslan, “İlçemizde trafik en büyük çilelerimizden biri ama belediye ne yapıyo? Tüm hemşerilerimizin elini vicdanına koyarak bunları düşünmesini diliyorum. Diyeceksiniz ki siz ne yapıyorsunu? Bakın biz hükümetimizin yetkisi dahilinde yapılabilecek tüm çalışmaları Başbakanımız Binali Yıldırım’ın destekleri ve Milletvekillerimizin gayretleriyle Buca’da gerçekleştiriyoruz ve daha fazlasını yapabilmek adına sürekli çalışıyoruz. Trafik sorununa merhem olabilmek için 2 yerden otoban bağlantısı için çalışmalar başladı. Seyfi Demirsoy Hastanemizin acil servisini büyüterek yeniliyoruz. Pırıl pırıl bir gençlik merkezi açtık. Okul eksiğimizi kapatmak için bu sene ve gelecek sene toplam 40 yeni okul yapmak için çalışmalar çoktan başladı. Ama bu konuda bile belediye yer konusunda bize destek olmamak adına elinden geleni yapıyor” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLLERİ HAZIR BULUNDU

Açılışta hazır bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile diğer milletvekilleri Necip Kalkan ve Mahmut Atilla Kaya da ilçe başkanlığının çalışmalarına destek olmayı sürdüreceklerini dile getirerek, Mustafa Arslan ve ekibinin Buca için büyük bir şans olduğunu ifade etti.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.