Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir CHP Aday Adayı Kar’dan BAL-GÖÇ’e ziyaret.

Gaziemir CHP Aday Adayı Kar’dan BAL-GÖÇ’e ziyaret.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gaziemir Sarnıç Şubesi’ni ziyaret etti. Derneğin yönetici ve üyeleriyle bir araya gelen Kar, çalışmalarını anlatarak, dernek üyelerinin ile görüş alışverişinde bulundu. Dernek yöneticileri ile yapılan görüşmenin ana konusunu 2B sorunu oluşturdu.

  • Ege Postası
  • 09.10.2013 - 12:17
İZMİR - Gaziemir’e ayrı bir sevgisi olduğunu ve Sarnıç’taki sorunları çok iyi bildiğini belirten CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, “Gaziemir’de yaşayan Gaziemir’de iş yapan bir kişi olarak Sarnıç’ın sorunlarını da iyi biliyorum. Sarnıç’ta yaşanan 2B sorunu ile ilgili süreci yakından takip ediyorum. Aynı sıkıntıyı şahıs olarak sizlerle birlikte ben de yaşıyorum. Bu sorun, mevcut hükümetin çözmesi gereken bir sorun. Tek başımıza yapabileceğimiz bir şey yok. Eğer Gaziemir’in yerel yönetimi fırsatı verilirse, belediye imkanları dahilinde her zaman yanınızda olacağım. Elbette her sorunun bir çözümü var. Hep birlikte aşacağız. Çok iyi bir ekibimiz var, iyi bir sinerji yakaladık, sizlerle daha da güçlü olacağız” dedi.
Yıllardır para ile aldıkları evlerinin kaçak durumuna düşmesi nedeniyle ceza ödediklerini ve tapularını 90 yıldır alamadıklarını belirten İzmir BAL-GÖÇ Gaziemir Sarnıç Şubesi Başkanı Halim Galip, “Bizim kapımız har zaman sizlere açık hiçbir adayı ayırmıyoruz. Fakat sizden isteğimiz Gaziemir Belediye Başkanı olduğunuzda da sorunlarımızın çözülebilmesi için belediye olarak yanımızda bulunmanız” diye konuştu.
Kar; Başkan Galip’in aktardığı sorunların çözümü için el birliği ile çalışma sözü verdi. Dernek Başkanı Halim Galip ziyaret sonunda Başkan aday adayı Fikret Kar’a üzerinde Atatürk’ün fotoğrafı bulunan tablo hediye etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.