Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Gezi' sonrası en büyük buluşma İzmir'de!

'Gezi' sonrası en büyük buluşma İzmir'de!

Geçtiğimiz günlerde Gezi Parkı’nda demokrasi isteyen gençlerin adresinin CHP olması gerektiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi olayları sonrası gençlerle en büyük buluşmasını İzmir’de gerçekleştirecek.

  • Ege Postası
  • 09.10.2013 - 12:53
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de aday adaylığı süreci tüm hızıyla devam ederken, İzmir örgütü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmir’e getirmek için kolları sıvadı. İzmir’e zaman zaman açılış ve temel atma törenleri için gelen Kılıçdaroğlu, bu kez kurdele kesmeyecek. CHP Lideri "Gençlik Konuşuyor, Kılıçdaroğlu dinliyor" başlıklı toplantıyla İzmir’de gençlerle bir araya gelecek.

SAYGILI PROJEYİ SUNDU

Geçtiğimiz günlerde Gezi Parkı’nda demokrasi isteyen gençlerin adresinin CHP olması gerektiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi olayları sonrası gençlerle en büyük buluşmasını İzmir’de gerçekleştirecek. PM Üyesi Hüseyin Saygılı tarafından İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolu’na sunulan projenin hayata geçirilmesi için düğmeye basıldı.

2 VEYA 9 KASIM!

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da yapılan "Gençlik Konuşuyor, Kılıçdaroğlu dinliyor" toplantısıyla benzerlik gösterecek organizasyon 2 veya 9 Kasım olarak belirlendi. Genel Merkeze iletilen tarihlerden Kılıçdaroğlu’nun programına uyan tarih seçilecek.

GÜNDEM GEZİ

Kılıçdaroğlu, İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde 800 İzmirli gençle buluşacak. Toplantının ana gündem maddesi Gezi olayları olacak. CHP Lideri Gezi olayları sonrası gençlerle en büyük buluşmasını yapmış olacak. Toplantıya ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetimi de dahil 30 yaş üstü hiç kimse alınmayacak. Buluşmada partili gençler dışında taraftar grupları,üniversite gençliği ve işsiz gençlerde çağrılacak. Organizasyonun tüm hazırlığını İl Gençlik Kolları yürütecek.

SPOR BİR KIYAFETLE
Kılıçdaroğlu’nu takım elbise yerine rahat spor bir kıyafetle gençlerin karşısına çıkarılması hedeflenirken, CHP Lideri’nin açılış konuşmasını yaptıktan sonra soru-cevap bölümü gerçekleşecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.