Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak'tan aday adaylarına ince gönderme:Brifing vereceğim!

Solak'tan aday adaylarına ince gönderme:Brifing vereceğim!

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak katıldığı TV programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Solak’ın hedefinde aday adayları vardı.Masa başında yapılmış anketlere itibar edilmemesi gerektiğini ifade eden Solak, son yapılan ankete göre 'Metin Solak aday gösterilirse oy atar mısınız’ sorusuna kararsızlar hariç yüzde 48.3 oranında ‘evet’ çıktığını belirtti.

  • Ege Postası
  • 09.10.2013 - 12:34
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de yerel seçim sürecinde en fazla aday adayının olduğu Çiğli’de Belediye Başkanı Metin Solak katıldığı TV programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Solak’ın hedefinde aday adayları vardı.

Evlerinin icra yoluyla satılacağını belirterek geçtiğimiz hafta içinde CHP Genel Merkezi önünde eylem yapan ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı hedef alan Çiğli Şirintepe Konut Yapı Kooperatif mağdurlarının sorunlarının çözüldüğünü ifade eden Solak, “Onlar haklı. Mağdur olanlardan bir kısmı da benim” dedi. Sorunun çözümü noktasında çalışma yaparken haksızlığa uğradığını belirten Solak, “ Zamanında kooperatif borçlandıran insanlar haksız. Satış durduruldu. Tapularını alacaklar. Evlerinde huzurla oturacaklar. Ben onlara bu süreçte yardım etmek isteyen bir insandım” dedi.Solak, önümüzdeki günlerde tapu töreninin Genel Merkez’den yöneticilerin katılımıyla gerçekleşeceğini belirtti.Solak işin içerisinde 3-4 aday adayının geçtiği ancak somut bilgilere ulaşamadığını belirtti. Genel Merkezin konu ile ilgili gerçekleri bilmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

ADAY ADAYLARINA BRİFİNG VERECEĞİM

Çok fazla aday adayının olmasını, Çiğli Belediyesi’nin yapmış olduğu başarılı hizmetlere bağlayan Solak, “ Aday adaylarının yeterli hazırlıklarının olmadığını düşünüyorum. Sıradan her zaman konuşulabilecek kahvede okey oynarken insanların konuşabileceği tarzdan söylemlerle projeler ifade ediyorlar…Sıcak yemek dağıtacağım diyor. Biz 4 senedir dağıtıyoruz. Bizim çalışmalarımızın yer aldığı kitapçıkları okumamışlar tanıtım filmlerini izlememişler. Bir brifing vermeyi düşünüyorum aday adaylarına... Hiç değilse ona göre hazırlık yapsınlar.Bizim yaptıklarımızı projeymiş gibi söylemeleri bu açıdan benim için sakınca yok mutlu ediyor. Yasal anlamda ilçe belediyesinin yapamayacağı bir çok şeyi yapacağız diye ortaya çıkıyorlar. ‘Bunu yapmaları mümkün değil’ dediğim projeler var. Açıkçası nasıl yapacaklarını merak ediyorum” dedi.

YÜZDE 48.3

Masa başında yapılmış anketlere itibar edilmemesi gerektiğini ifade eden Solak, kamuoyuna sıcak bir anket sonucuda açıkladı. ‘Metin Solak aday gösterilirse oy atar mısınız’ sorusuna yüzde 48.3 oranında ‘evet’ çıktığını belirten Solak, oran içinde kararsızların yer almadığını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.