Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan, “Halkın içinden geliyorum”

Arslan, “Halkın içinden geliyorum”

Çiğli içerinde Sivil Toplum Örgütlerini ziyarete devam eden, Çiğli Chp Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Hasan Arslan, sıkı bir tempo içerisinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 09.10.2013 - 02:26

İZMİR- ”Halkçı Başkan”, “Kendim İçin Değil, Kentim İçin Çalışacağım”, “Halkın İçinden Geliyorum, Halkla Birlikte Yöneteceğiz” gibi sloganlarla, gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Arslan,  seçildiği takdirde  Çiğli’ye yapacağı projelerini anlattı.

 “ARTIK YERLİ BİRİNİ SEÇME ZAMANI GELMİŞTİR”

 “ Çiğli maddi ve manevi yönden istenilen seviyede değildir. Çiğli’ye gelenler hep dışarıdan geldiği için Çiğli ileri gidemedi. Şimdiye kadar görev yapan belediye başkanlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ama artık yerli Çiğlili birini seçme zamanı gelmiştir. Ben dışarıdan gelip yönetime talip değilim. Biz Çiğli’nin içinden gelen birisiyiz. İnsanlar belediye başkanlığını kolay birşey olarak görüyor oysa bu işi bilen, yetenekli ,yenilikçi arkadaşlar olmalı. Halbu ki bir kişiyi bile idare edemeyecek  kişiler buraya talip oluyor. Sonunda ne oluyor, attıkları imza başlarına bela oluyor içeri giriyorlar.

 “GÖREV HALKIMIZA DÜŞÜYOR”

 CHP de geçmiş dönemlerde istenmeyen olaylar, hatalar olmuş olabilir. Ama yeni CHP yönetimi aynı hataları tekrarlamayacak, aynı hatalara düşmeyecektir diye inanıyorum. Sizler yeterki yönetici kadromuza destek olun. CHP ye oy vermesenizde, başka partilide olsanız lütfen CHP den aday olacak ve Çiğliye faydası olacağına inandığınız adayın ismini mutlaka söyleyin ,söyleyin ki adamcılık, kayırmacılık yaşanmasın, burada görev siz halkımıza düşüyor.

 Denizle kıyımız var denize ulaşamıyoruz. Kuş cennetimiz var,  tesisimiz yok, mesire alanımız yok. Şemikler ve Dedebaşı bizden kötü durumda iken bakın, şimdi oralara imrenerek bakıyoruz. Çünkü oralarda çağdaş kent dokusuna uygun yeni imar planları uygulandı ve uygulanıyor. Bizim neyimiz eksik biz niye yapamayalım ' Bizim bundan sonra  Çiğliyi ve Çiğliliyi  maceraya sürüklemeye  hakkımız yoktur.

 “SİZE SÖZ VERİYORUM”

 Ben sosyal demokrat bir insanım. Gözümüzü açalım, insanımızın refahı için çalışacağım. Belediyecilikte doğumdan ölüme kadar belediyenin görevi vardır. İşte biz gelirsek her alanda sosyal-toplumsal belediyeciliği uygulamaya geçireceğiz. Kadınlarımızı evde oturmaya mahkum etmeyeceğiz. El beceri kursları açacağız, hasta ve çocuk bakımı kursları açıp sertifikalar vereceğiz. Ben nasıl 35 yıldır Çiğlide yaşadığımla övünüyorsam bundan sonrada çocuklarım ve torunlarımda benimle birlikte Çiğlide yaşayacak  Allah nasip ederse devamlı Çiğlili olarak Çiğlide kalacağım. Hesap sorabileceğiniz, gerekirse yakasına yapışabileceğiniz bir başkanınz olacak. Size söz veriyorum sizlere mahçup olmayacak ve yakama yapışmanıza sebep olabilecek hiçbir hata yapmayacağım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.