Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Süne: Kaliteli hizmet herkesin hakkı

CHP’li Süne: Kaliteli hizmet herkesin hakkı

CHP PM Eski Üyesi ve CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne ilçede yer alan mahallelerin sakinleri ile esnaflarını ziyaret ederek onların sorun, şikayet ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 09.10.2013 - 11:46
İZMİR- Seçim çalışmaları ara vermeden sürdüren CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Cumhuriyet Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek yerel seçim çalışmaları ile projeleri hakkında bilgiler verdi. Süne’ye, ziyaretinde CHP Buca İlçe eski Başkanları Tuncay Taştan, Selim Bozdağ, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Metin Yardı ile İzmir Muhtarlar Derneği Kurucu Üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz ile partisinin kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti. 

Gece-Gündüz Demeden Çalışacağız

Mahalle ziyaretlerinde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan CHP’li Süne iddialı açıklamalarda bulundu. ‘Yapılan anketler sonucunda halkımızın ve partililerimizin desteğiyle, partimizin beni aday olarak göstermesi durumunda Buca Belediye Başkanlığına vatandaşlarımızın da desteğiyle açık ara seçileceğime, ilçedeki tüm sorunları en kısa sürede halkımla birlikte, halkımın desteğiyle çözeceğime inancım tamdır’ ifadelerini kullandı. Süne, ‘Buca halkı bizi çok iyi tanıyor ve hizmetlerimizi biliyor. Biz bu göreve Buca’ya, Buca’da yaşayanlara gece-gündüz demeden çalışıp en üst seviyede hizmeti vermek ve onların yaşam kalitesini yükseltmek için talibiz. Bizim göreve gelmemizle Buca ilçesinde tüm sorunlar bitecek. Biz kaliteli hizmetin herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle hizmette hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet sunacağız’ dedi.

Tüm Halkımız Mutlu Olacak

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ziyaretlerini sürdüreceklerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyeceklerini belirterek göreve geldiğinde halkın yönetime katılımı sağlayarak tüm halkının mutlu olduğu bir Buca yaratacaklarını söyledi.


Vatandaşlardan Tam Destek Geldi

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdiler: 'Bizler Mehmet Süne’yı gerek ilçe başkanlığı gerekse CHP PM Üyeliği dönemi başta olmak üzere yıllardır tanırız. Her zaman bizlerin yanında olan, sorunlarımızı çözmeye çalışan, bizleri anlayan gerçek bir sosyal demokrat bir isimdir. Kendisine çıktığı yolda başarılar dileriz’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.