Dolar 32,3293
%-0.09
Euro 34,7755
%-0.05
Altın 2.389,100
%-0.32
Bist-100 10.250,00
%0.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP iktidarında İzmir'i şaha kaldıracağız

CHP iktidarında İzmir'i şaha kaldıracağız

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay, seçildiğinde İzmir'in yatırımsız bırakılmışlığına çözüm getirme hedefiyle çalışacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 14:56
Haziran 2015 seçimleri için CHP'den 1. Bölge milletvekili aday adayı olan genç Mimar Erkut Tamay projeleriyle hedeflerini açıkladı. 

“Üyelerimizden Vekâlet İstiyorum”
 
Önseçimde üyelerden vekâlet alarak milletvekili olması halinde yapacağı çalışmaları dile getiren Tamay, İzmir'in hükümet yatırımlarında yetim bırakılmışlığına dur demek için çalışacağını belirtti.
 
“İzmir’e, İzmirliye Hizmet İçin Varım”
 
İzmir'in ve Ege Bölge'nin tanınmış mimarlarından genç siyasetçi Erkut Tamay,  "7 Haziran seçimlerinde kişisel egolarımı tatmin etmek için değil halkıma hizmet etmek için bu yola çıktım. Güzel İzmir’imiz 11 yılı aşkın süredir devam eden AKP iktidarında hep üvey evlat muamelesi görerek, yatırımsız bırakıldı. İstanbul ve Ankara gibi büyük illere 10 verilirken İzmir’imize 1 bile verilmedi. İzmir’imize karış karış biliyor, hemşerilerimi yakından tanıyorum. Siyasette de genç yaşıma rağmen önemli görevlerde yer alarak nefer gibi çalıştım. 2015 milletvekilliği seçimlerinde de  İzmir’imize, bölgemize, halkımıza hizmet etmek için aday adayı olmaya karar verdim" dedi.
 
“Biz Laf Üretmeyeceğiz, Proje Üreteceğiz”
 
Milletvekili olduğu takdirde yapmak istediği projelerden örnekler veren Mimar Erkut Tamay söyledi:
 
"Ben mimarım. Yaşama her daim yenileşmeden, çağdaşlıktan yana bakarım. Biz laf üretmek öte proje üretmek ve bu projeleri yaşama geçirmekten büyük keyif alırız. Çünkü hayata geçirdiğimiz her projede insanlarımız büyük mutluluğu olacaktır. Evet, Partimiz adım adım iktidara yürüyor.  Bu yolda önce üyelerimizin teveccühünü alıp milletvekili adaylığı listesinde ardında vatandaşlarımızın desteğini alıp mecliste vekil olarak yer alacağıma gönülden inanıyorum. Ancak ben sadece milletvekili olmak için bu yola çıkmadım. Projelerim var. İzmir’imizin gelişmesine, dönüşmesine yönelik projelerim var. Bunun yanında İzmir'in kaybolan yıllara inat yatırımlardan en büyük payı alabilmesi için mücadele edeceğim. İzmir'deki kentsel dönüşüm sorunlarını çözmek için çalışmalar yapacağım. Bunun yanında sorununu kökten çözecek projeleri gerçekleştireceğiz. Turizmcilerin sorunlarının çözümü ve tarihi dokunun korunmasının önündeki sorunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Yatırımcıların İzmir'e getirilmesine yönelik çalışacağız. İşsizliği azaltmak için üretim sahalarının çoğaltılması için projeleri hayata geçireceğiz. Ayrıca üniversiteli kardeşlerimizin barınma ve sosyal yaşam alanları sorunlarını çözmek için çalışacağız"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.