Dolar 32,3433
%-0.05
Euro 34,9102
%0.34
Altın 2.399,520
%0.11
Bist-100 10.186,00
%-0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de söz  savunmada!

CHP İzmir'de söz savunmada!

CHP İzmir’de son zamanlarda durumları tartışılan İL Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve İL Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan, eleştirilerin acımazsız olduğunu, görevlerine devam ettiklerini ve görevden alınacak iddialarının belli kesimlerce bilerek ortaya atıldığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 12:06
EGE POSTASI - CHP İzmir’de yaklaşan yerel seçimler öncesi Kadın ve Gençlik Kolları tartışılmaya devam ediliyor. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları’yla uzun zamandır uyum sorunu yaşadığını ilçe yönetim kurulu toplantılarında sıklıkla dile getirirken,her ay rutin olarak yapılan ilçe başkanları toplantısında da kadın ve gençlik kollarına yönelik şikayet artıyor.

İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan Ege Postası’na yaptıkları açıklamalarda eleştirilerin acımazsız olduğunu, görevlerine devam ettiklerini ve görevden alınacak iddialarının belli kesimlerce bilerek ortaya atıldığını söyledi.

UTKU: OLUMSUZLUKTA GİDEN LİDER OLAMAZ

Hafta başında il yönetiminde yaşanan istifalarla sarsılan İl Kadın Kolları’nda aynı zamanda Konak Belediye Başkan aday adayı olan İl Başkanı Özgün Utku, istifalar ve kendisine yöneltilen eleştiriler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Utku, “ Hem İl Başkanı hem aday adayı olmamın nedeni Genel Merkezin yazdığı yazı…Kadın Kollarında istifa şartı istenmedi. Benim görevim partinin ideolojisini, projelerini uygulamak. İlçelerde yaygınlaştırmak.Bu yazı varken istifa etsem diğer ilçe yöneticilerine de aynı şey dayatılacak. Meclis üyeliklerine aday olan ilçe başkanlarımız var. Onların görevlerinde durabilmesi için başlarındaki ismin görevinde kalması gerek.İstifalar yaşandı evet. İstifa edenlerin yaptıkları ve yapmadıkları belli. 10 yönetici arkadaşımla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olumsuzlukta giden bir isim başkan lider olamaz. Ben il başkanlığı görevimi yapmak zorundayım. Ben gidersem kadınlarımız görevlerinde tutamayız” dedi.

“ŞARKININ KAÇINCI ÇALIŞI!”

Parti kulislerinde ayın 14’ündeki Kadın Kolları MYK toplantısında görevden alınacağı konuşulan Utku, “ Bu şarkının kaçıncı çalışı…Belediye başkan adayı olan bir kadına karşı yapılan bir mücadele bu... Bir tek beni yıpratmaya çalışıyorlar. Ben güçlü bir adayım ve iyi bir il başkanlığı yapıyorum” ifadelerini kullandı.

SOYDAN: GENÇLERİ ZAYIF HALKA GÖRMEYİN

CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan ise, “Günde 15-16 saatimizi partimize ayırıyoruz. Ciddi bir emek var ortada. Eleştiriler acımasız ve doğru değil…Gençlik Kolları çalışıyor. Hem ilçe bazında hem il bazında…Bazı ilçelere yakında atama yapacağız…Gençleri partinin zayıf halkası olarak görüyorlar. Bu yanlış.Bu zihniyete karşıyız. Bir şey oldu mu hemen biz sorumlu gösteriliyoruz. Elbette ufak tefek sıkıntılar olabilir ama bunlar büyük resmi görmeyi engellemesin.Gece gündüz çalışıyoruz sonra ‘görevden alınacak’ diyorlar. Niye ‘bazıları beğenmiyor’ diye…Böyle bir şey yok. Yerel seçimlerde CHP İzmir Gençlik Kolları ilçelerde pati adına en önemli güçlerden biri olacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.