Dolar 32,2169
%-0.19
Euro 34,7731
%-0.15
Altın 2.431,260
%0.26
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmam: Hizmet pusulamız,  fırsat eşitliği

İmam: Hizmet pusulamız, fırsat eşitliği

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Necati İmam, temel çıkış noktalarının “sosyal belediyecilik” olduğuna dikkat çekerek, “Sosyal hizmet uzmanlarından oluşan özel hizmet birimlerimizle, ilçede hiçbir yurttaşımız yatağına aç girmeyecek. İlçe ihtiyaç haritası hazırlanacak. Üniversite kenti Buca’daki öğrenci evleri de sosyal destek programımızın kapsamında olacak. Çocuklarına sağlıklı bir gelecek kurmak adına fedakarlıkta bulunan üniversiteli gençlerimizin ailelerinin bütçelerine nefes aldıracağız. Fırsat eşitliği, üreteceğimiz hizmetlerimizin pusulası olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 11:04
İZMİR- CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Necati İmam “kalıplaşmış tabuları yıkmaya geldiklerini” belirterek, belediyeciliğin sadece çöp toplamak, asfalt yapmak, park düzenlemek, kaldırım düzenlemesi yapmak olmadığına vurgu yaptı. “Belediye başkanı” sıfatını taşıyan kişinin, sorumluluk alanında topu taca atma hakkı olmadığını kaydeden İmam, “Belediye başkanı, ilçesinin çehresini değiştirirken; yurttaşının yaşam standardını yükseltecek sosyal sorumluluklarını da yerine getirecek. Bizim yönetim anlayışımız bu” dedi.

İmam, belediye başkanı seçilmesi halinde Buca’yı bambaşka bir kimliğe büründüreceğini ve kalıcı eserler bırakacağını iddia etti, “Oluşturacağımız sistemle, artık Buca’da kimse yatağına aç girmeyecek. Özel birimlerimizle, paylaşmanın onurunu burada herkes yaşayacak. Belediye olarak pusulamız, fırsat eşitliği olacak. Muhtarlarımızın katkısıyla, sosyal hizmet uzmanlarımızla, ailelerimizin ihtiyaç haritasını çıkaracağız. Üniversite kenti Buca’da öğrenim hayatını sürdüren öğrencilerimizin kaldığı öğrenci evleri de, bu ihtiyaç haritasında ölçeklenip, sosyal destek programımız kapsamında yer alacak.”
Necati İmam, Buca’nın engelsiz, yeşil dokusuyla özellikle dağ sporlarının yapıldığı bir merkez haline getireceklerini ve amatör sporlara daha büyük önem vererek destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.