Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gözler Genel Merkez'de!

CHP İzmir'de gözler Genel Merkez'de!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,Karşıyaka Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla bugün saat 18:00'da Ankara’da birebir görüşme gerçekleştirecek.Engin, KılıçdaroğlU’ndan ‘vize’ isteyecek.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 13:19
EGE POSTASI - Her fırsatta Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olmak isteğini ve bu yönde partililerden yoğun bir baskı gördüğünü belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüşecek.

Saat 18:00’da Genel Başkan’la 1 saatlik görüşme yapacak Engin, önceliğinin Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığı konusunun olduğunu söyledi. Engin görüşme ve sonrasında izleyeceği yol haritası için, “ Genel Başkanımız ‘aday olma’ derse olmayacağım. Bana parti ‘kapıcılık yap’ dese kapıcılık yapacağım.Kaç kere aday oldum yapılmadım. Hiç küsmedim. Aday olan arkadaşlara saygısızlık yapmadım. Niyetimi daha önce Genel Başkana iletmiştim. Son kez görüşeceğim. Bana ‘sen görevinde kal’ derse kalacağım. ‘Demokratik hakkın’ derse de bu hakkı kullanırım. İl Başkanı bu hakkı kullanmazsa kim kullanacak. Yıllar öncede müracaat ettiğim bir yer. Hizmet etme arzum var. Heyecanım var ideallerim var. Kentte fark yaratmak istiyorum. Bu önseçim isteğimi Genel Merkeze iletmiştim. Beni ‘başkan yapın’ demiyorum. Sandık koyalım diyorum. Ancak önseçim yapılmayacak”diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.