Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirsoy'a otokent ilgisi

Demirsoy'a otokent ilgisi

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Otokent’i ziyaret etti. Otokent Başkanı Yılmaz Akın ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede Demirsoy, “Yılmaz Akın Otokent’te adeta devrim yaptı, biz de Gaziemir’in çehresini değiştireceğiz, mutlu insanların yaşadığı aydınlık bir Gaziemir için çalışıyoruz” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 10:36
İZMİR- İzmir’in ikinci el otomobil merkezi olarak adlandırılan Otokent’i ziyaret eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Otokent yönetimi tarafından ilgiyle karşılandı. Başkan Yılmaz Akın’ın makamında ağırladığı Demirsoy, gerçekleştirdiği çalışmalar ve Gaziemir için geliştirdiği projeler hakkında bilgi verdi. Demirsoy’un çalışmalarını yakından takip ettikleri belirten Yılmaz Akın; “Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Biz Demirsoy’u uzun zamandır tanıyoruz. Çalışkanlığını takdir ediyoruz. CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı döneminde de sorunlarımızla yakından ilgilendi. Belediye başkanı seçildiği takdirde de rahatlıkla sorunlarımızı anlatabileceğimiz bir insan olduğunu biliyorum. İfade ettiği projeler çok güzel. Yürüdüğü yolda kendisinin başarılı olmasını dilerim” diyerek destek verdi.

AKIN OTOKENTTE DEVRİM YAPTI

Yılmaz Akın’ın Otokent için neler yaptığını iyi bildiğini söyleyen Demirsoy “Yılmaz Akın Otokent’te adeta bir devrim yaptı. İzmir’de otomobil almak isteyen vatandaşların ve otomobil-alım satımı ile uğraşan esnafın yüzünü güldüren birçok işe imza attı. Otokent esnafının tapularının ve oturma raporlarının verilmesini sağladı, banka, noter, trafik tescil ve denetleme büro amirliği, sürücü belgeleri bürosu gibi çok sayıda resmi kurumun ve oto ekspertiz merkezi, sigorta şirketleri gibi kuruluşların şubesinin burada açılarak esnafın ve vatandaşların işlerini kolaylaştırdı. Otokent’in fiziksel olanaklarını birçok noktada yeniledi ve genişletti. Ayrıca çevreyolundan otoyol bağlantı noktasının açılmasında girişimlerinin katkısı büyüktür. Böylesine çalışkan bir başkana sahip olduğu için Otokent’in şanslı bir yapı olduğunu düşünüyorum. Bizler Gaziemir’i ortak akılla ve sivil toplumun bütün dinamikleriyle birlikte yönetmek için talibiz. Eskiden olduğu gibi bugün de yanınızdayım. Yarın da yanınızda olacağım.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.