Dolar 32,3621
%-0.37
Euro 34,6962
%-0.32
Altın 2.390,400
%-1.33
Bist-100 10.170,00
%1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o ilçeye geçici yönetim atanacak: İl yönetimi 'ağabey' arıyor!

CHP İzmir'de o ilçeye geçici yönetim atanacak: İl yönetimi 'ağabey' arıyor!

CHP İzmir’de propaganda çalışmalarına Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ara verilirken parti içi mesai devam ediyor. 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala başkan ve yönetimin düştüğü Kınık’a kayyum atanmayacak, geçici yönetim kurulu görevlendirilecek. Tüzük gereği başkan ve 12 yöneticiden oluşacak kurul için 5 il yöneticisi gün içinde Kınık’ta partililerle görüştü. İl yönetimi, genel seçimler ve olağan kongre süreci nedeniyle Kınık'a 'ağabey' arıyor. İl yönetimi ‘ağabey’ arıyor

  • Ege Postası
  • 12.10.2015 - 14:50
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Kınık’ta ilçe yönetiminde yaşanan istifalar sonrası başkan Ramazan Pamukçu ve yönetim düşmüştü. Seçime kısa bir zaman kalması nedeniyle Kınık’ta kongre yapılmayacağı için kayyum atanmayacak, tüzük gereği geçici yönetim kurulu görevlendirilecek.

BAŞKAN VE 12 YÖNETİCİ
Başkan ve 12 yöneticiden oluşan geçici yönetim kurulu, Kınık’ta 1 Kasım genel seçimlerini ve ardından olağan kongre sürecini yürütecek.  Olağan kongrede yeni başkan ve yönetim belli olacak.

5 YÖNETİCİDEN KINIK ÇIKARMASI
İl Başkan Yardımcıları Savaş Akıncı, Bahattin Özdemir, Şirin Akgül ve il yöneticileri Orhan Karaoğlu ile Neşe Seçkin gün içinde Kınık’a gitti. Partililerle bir araya gelen beşli, görevlendirilecek başkan ve 12 yönetici için çalışma yaptı.. Kınık’a giden yöneticilerin raporu doğrultusunda geçici yönetim kurulu kısa zamanda görevlendirecek.

‘AĞABEY’ ARANIYOR
Yerel seçim sonrası parti içi ayrışmaların yaşandığı Kınık’ta hem 1 Kasım hem de olağan kongre süreci göz edilerek ağabey pozisyonunda bir ismin başkan olarak görevlendirilmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.