Dolar 32,3572
%-0.38
Euro 34,7069
%-0.28
Altın 2.394,710
%-1.16
Bist-100 10.154,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir İl Başkanı'ndan iktidara yaylım ateşi!

MHP İzmir İl Başkanı'ndan iktidara yaylım ateşi!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Necat Karataş, “Gölge etmesinler başka ihsan istemez zira iktidara geldikleri günden beri gün yüzü görmedik. AKP’nin uygulamaya koyduğu hiçbir politika hayırla sonuçlanmadı. Hangisini sayayım çektiğimiz acılardan başlayım, hatalı projelere kadar hepsinde AKP’nin imzası vardır”. Dedi MHP İzmir İl Başkanı'ndan iktidara yaylım ateşi:

  • Ege Postası
  • 12.10.2015 - 14:38
    Gölge Etmesinler Başka İhsan İstemez
·        Ergenekon Savcısına Ne Oldu
·        BOP Eşbaşkan’ının Ortadoğu Günahı
·        İzmir'e Ne verdiler
 
 
 
MHP İzmir İl Başkanı Karataş yaşadığımız acılı günler dolaysısıyla bir açıklama yaptı. Karataş sözlerine AKP politikalarını eleştirerek başladı. Milliyetçi Hareket Partisinin ve Devlet Bahçeli’nin yıllardır yaptığı uyarıları eğer dikkate alsalardı bunların hiçbiri yaşanmazdı diyen Karataş sözlerini şöyle sürdürdü. “Ülkemiz kan gölü! Devletimizi zaafa uğratmak isteyen ve milletimizi acılara sevk etmek isteyen bütün şer odakları vatanımızda cirit atmakta; istediği yerde vahşetini ortaya koymaktadır. AKP hükümeti çaresiz sadece olayları seyretmekle meşguldür.
 
AKP Etnik Özürlüdür
 
Zaten 2002 yılından beri etnik, özürlü siyaset anlayışıyla icraatlarını sürdüren AKP’den de başka bir şey beklenemezdi. Son olarak temmuz ayından buyana yaşanan olaylarda can kaybımız 600’leri aşmıştır. Asker ve polis şehitlerimizle birlikte masum insanlarımızın kaybı hepimizin canını yakmaktadır. Artık buna bir son verilmeli acılarımızı dindirecek bizleri ‘huzurlu ve güvenli geleceğe’ taşıyacak Milliyetçi Hareket partisi hükümeti kurulmalıdır. Biz çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. 1 Kasım seçimleri milletimizin dertlerinin biteceği gün olacaktır.
 
Acıların Sebebi AKP
 
ABD askerine dua Irak’da dua eden, Ergenekonun savcısıyım diyen, Pensilvanya’ ya ne istedin de vermedik yakarışlarında bulunan, BOP’un Eş başkanıyım diye naralar atan, sonra da kumpasa düştük diye de sızlanan ve bununla beraber Ortadoğu’da yaşanan bütün acıları omuzlarında taşıyan AKP zihniyeti artık çekilip gitmelidir. Gölge etmesinler başka ihsan istemez.
 
 İzmir’e Ne Verdiler
 
İzmir’i sanal proje çöplüğüne çevirenlerde yine onlardır. 90’lı yıllarda projelendirilen bayraklı bölgesine yapılacak devlet hastanesini bile kendilerine mal etmeyi bir marifet sayan  bu anlayış her şeyden aciz olduğunu göstermektedir.
 
Nerede AKP’nin 1400 küsür projesi içinde olan otogar metro hatt? Buca tramvay attı niçin yapılmıyor. %87’si tamamlanmış çevre yoluna %25’lik bir yol yapmakla bunu biz yaptık demek ne anlama geliyor.
 
İzmir ve Türkiye bu zihniyetten kurtulmalıdır. Bir daha böyle büyük acılar yaşamamalıyız günümüz ve geleceğimiz huzur ve gücen içinde olmalıdır.Bu vesile ile milletimize bu acıları yaşatanları her türlü terörü; eli kanlı bütün örgütleri ve bunlara destek olanları lanetliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.