Dolar 32,2958
%-0.57
Euro 34,6389
%-0.48
Altın 2.409,160
%-0.56
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terörü değil, Kocaoğlu'nu kınadı: AK Partili Ulema'dan şok eden çıkış

Terörü değil, Kocaoğlu'nu kınadı: AK Partili Ulema'dan şok eden çıkış

Dün DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve çeşitli sivil toplum örgütlerince başkent Ankara'da düzenlenecek Barış Mitingi öncesinde meydana gelen ve ülkeyi yasa boğan terör saldırısının ardından tartışmalar dinmek bilmiyor. Katliamın ardından sosyal medyada attığı mesajlarla dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu hedef aldı. Terörü değil, Kocaoğlu'nu kınadı!

  • Ege Postası
  • 11.10.2015 - 12:19
İZMİR- Ülkeyi yasa boğan ve 95 kişinin yaşamını yitirdiği "Ankara Katliamı" sonrasında İzmir'de yaşanan tartışmalar da aralıksız devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı olarak kayıtlara geçen terör olayının ardından sağduyu çağrısı yaparak "Yapmayın, etmeyin" şeklinde açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yüklenen AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'nın sözleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

''Kocaoğlu'ndan duygu yüklü Ankara mesajı: Yapmayın, etmeyin..''HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



Kocaoğlu'nun sözlerine tepki gösteren ve kendisini yaşanan acı üzerinden siyasi rant devşirmekle suçlayan AK Part'li Milletvekili Ulema, sosyal medyada bir kınama mesajı yayınladı. Olayın hemen ardından attığı tweetler ile dikkat çeken Ulema'nın sözleri İzmirlilerden tepki topladı.

KOCAOĞLU SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPMIŞTI
"Emek, Barış, Demokrasi" mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bombalı terör saldırısını Yeni Foça'daki artıma tesisinin temel atma töreni sırasında haber alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Artık bu gidişe 'dur' dememiz gerekir. Bu topraklarda her türlü çileyi, işkenceyi, her türlü saldırıyı yaşamış, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 7 düvele karşı savaşmış bir toplumuz. Bizim insanımız bunlara mı teslim olaca? Bunların dayatmalarına mı teslim olaca? Mutlaka ve mutlaka bu yaşananların gereği demokratik yollarından yapılacaktır" diye konuşmuştu. Tüm toplumu birlik olmaya çağıran Başkan Kocaoğlu, "Yapmayın, etmeyin! Günlük çıkarlar için ülkemizin, çocuklarımızın, gelecek kuşakların hayatını, ülkenin geleceğini karartmayın" diyerek sağduyu çağrısında bulunmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.