Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'nin İzmir mitingi son anda iptal edildi!

MHP'nin İzmir mitingi son anda iptal edildi!

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Ankara'daki katliamın ardından MHP'nin yarın saat 17.00'de İzmir'de gerçekleştireceği miting son anda iptal edildi. MHP'nin yarın Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingi

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 18:18
İZMİR - MHP son dakikaya kadar pazar günü saat 14.00'de planlanan mitingin yapılacağı şeklinde hazırlıklara devam etti. Ancak saat 17.00 sıralarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle mitingi iptal ettiği bildirildi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, İzmir MHP İl yönetimine mitingin iptal edildiğini duyurdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Canlı bombalar başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkârlıktır. Türkiye AKP'nin teröre sempatik ve sıcak bakışının, dış politikadaki tarafgir ve gayri milli yaklaşımın bedelini ödemektedir. Gerek Erdoğan, gerekse de devamlı kamu düzeninden bahseden Davutoğlu devletin azametini gösterecek yürekliliği, yıkılan milli güvenliği ayağa kaldıracak iradeyi derhal, gecikmeksizin göstermelidirler" ifadelerini kullandı.

KARATAŞ'TAN AÇIKLAMA:
Partimizin, genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin katılımıyla İzmir’de gerçekleştireceği miting Liderimizin ifadesiyle bir başka tarihe ertelenmiştir.

Muhterem liderimiz; “ülkemizin bugünkü acılı ve yaslı tablosu nedeniyle yarın İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceğimiz açık hava toplantısını ileri bir tarihe ertelediğimizi de herkese ilan ediyorum.

Bu düşüncelerle, fikriyatı ve siyasi eğilimi ne olursa olsun, Ankara Tren Garı önünde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise şifalar diliyorum.” İfadelerini kullanarak, acıyı paylaşmıştır.

Biz de tüm teşkilatlarımız ve mensuplarımız adına bu saldırı da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına ve türk Milletine baş sağlığı diliyor, yaralılara da acil şifalar niyazında bulunuyoruz.

Ülkemizde bu tür hadiselerin yaşanmaması temenni ediyor, Türk Milliyetçileri olarak Terörü her defasında olduğu gibi şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.