Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gündoğdu mitingi için Bahçeli’den İzmirlilere SMS’li davet

Gündoğdu mitingi için Bahçeli’den İzmirlilere SMS’li davet

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 11 Ekim Pazar (yarın) günü yapacağı miting için İzmirlilere SMS’li davet gönderdi. Bahçeli’nin miting davetinde "Bir de benden dinler misin'" ifadeleri kullanıldı. Gündoğdu mitingi için Bahçeli’den İzmirlilere SMS’li davet

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 15:33
EGE POSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1 Kasım Genel Seçimleri kapsamında 11 Ekim Pazar(Yarın) günü saat 14.00'da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilere seslenecek.
Bahçeli adına, 500 bin İzmirli’ye gönderilen SMS’te "İzmirli kardeşim; Senin geleceğini nasıl kararttıklarını ve bize atılan iftiraları bir de benden dinler misin'" ifadeleriyle mitingine davet etti.
Ayrıca İl başkanlığı miting için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken; Tüm ilçelerde toplam bin adet afiş, şehir merkezine de 200 pankart astı. MHP İl Başkanlığı 1 milyon sabit telefona da Necat Karataş’ın sesiyle davet gönderdi. Son olarak ise sosyal medyada çalışma yapıldı ve 20 bine yakın tweet atıldığı öğrenildi.

Devlet Bahçeli, İzmir mitingini iptal etmedi
Ankara'daki terör saldırısından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İzmir mitingini iptal etmediği belirtildi. Bahçeli'nin, yarın Gündoğdu Meydanı'nda, partililerine sesleneceği mitinge, MHP İl Başkanı Necat Karataş'tan da çağrı geldi.

Ankara'daki terör saldırılarından sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu 3 günlük, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bugün yarınki mitinglerini iptal etti. Yarın, Gündoğdu Meydanı'nda miting düzenleyecek olan MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli mitingi ertelemedi. Bahçeli'nin mitinginin, planlandığı gibi saat 14.00'de başlayacağı açıklandı. Mitingle ilgili açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, şöyle dedi:

"Ülkenin şu anki durumundan hoşnut olmayan, yaşanan terör olaylarını içine sindiremeyen, 'Teröre hayır', 'Adaletsizliğe hayır' diyen, verdiğimiz şehitlerin acısını içinde hisseden, sevdası İzmir ve Türkiye olan, kaygısı da yine İzmir ve Türkiye'nin geleceği olan, huzurlu, güvenli bir Türkiye arzusu olan herkesi yarın saat 14.00'te Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz. Bütün olumsuzlukları haykırmaya bekliyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.