Dolar 32,4908
%-0.15
Euro 34,9264
%0.28
Altın 2.436,000
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım seçim çalışmalarına ara verdi: Ankara'ya gidiyor

Binali Yıldırım seçim çalışmalarına ara verdi: Ankara'ya gidiyor

'Emek, Barış, Demokrasi' mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bombalı terör saldırısının ardından AK Parti İzmir milletvekili Adayı Binali Yıldırım gelişmeleri yakında takip edebilmek için seçim çalışmalarına bir süre ara vererek Ankara’ya gideceğini açıkladı. Binali Yıldırım seçim çalışmalarına ara verdi

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 14:30
EGE POSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, “Başkentin göbeğindeki bu patlama birliğimize, kardeşliğimize yöneliktir. 30 canımızı kaybettik” ifadelerini kullandı. Yıldırım gelişmeleri yakında takip edebilmek için seçim çalışmalarına bir süre ara vererek Ankara’ya gideceğini açıkladı.

YILDIRIM, URLA'DAKİ MİNİ MİTİNGDE SESLENDİ: "1 KASIM BİR FIRSAT" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 İŞTE O AÇIKLAMA;
“Bugün KESK, DİSK, TMMOB, Tabipler Odası ve bazı sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapılması planlanan barış mitingine katılmak için Ankara Tren Garı’nda toplanan vatandaşlarımızdan ilk gelen haberlere göre 30’u henüz sebebi belirlenemeyen iki ayrı patlamada hayatlarını kaybettiler. 126 vatandaşımız ise yaralı halde çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kirli ellerin patlattığı bombalar ile hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara Allah acil şifalar versin.
Başkentin göbeğindeki bu patlama birliğimize, kardeşliğimize yöneliktir. 30 canımızı kaybettik. Gün etle tırnak olma, provokasyonlardan uzak durup kenetlenme günüdür. Hedef gösteren açıklamalar teröre hizmet eder. Vahşet, kan ve gözyaşı isteyenleri sevindirir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.