Dolar 32,3028
%-0.55
Euro 34,6625
%-0.41
Altın 2.410,670
%-0.5
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Toprak'tan kaymakamlarla seçim toplantısı

Vali Toprak'tan kaymakamlarla seçim toplantısı

İZMİR Valisi Mustafa Toprak başkanlığında, İlçe kaymakamları ve güvenlik birimlerinin katılımıyla seçim güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Vali Toprak'tan kaymakamlarla

  • Ege Postası
  • 11.10.2015 - 12:26
Toplantıya Vali Toprak'ın yanı sıra kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Murat Yılmazarslan ve diğer ilgililer katıldı. Vali Toprak, toplantının amacının anayasada kanunlarda yazılı hükümler çerçevesinde ve Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) denetim ve gözetiminde yapılacak olan 1 Kasım seçimlerinin güven ortamı içinde vatandaşların siyasi düşüncelerini karşılayacak, hür iradeleri sandığa hiçbir engel olmadan yansıyacak şekilde ortamın hazırlanması olduğunu belirtti. Vali Toprak, "Hem seçim öncesindeki, seçim propagandası için alana çıkan siyasilerin güvenliği hem de seçim günü sandıkların güvenliği ile seçim sonrasındaki sayımın ve işlemlerin seçim kurullarının yönetiminde rahat bir şekilde yapılması açısından gerekli lojistik desteğin şimdiden planlanmasını, elektrik, ulaşım ve benzeri her türlü alt yapının hazır hale getirilmesini ve bu konuda alınan tedbirlerin bir kez daha gözden geçirilmesini istiyorum" dedi. 

Toplantı, 1 Kasım seçimleri için alınan ve alınacak güvenlik tedbirleri İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığının sunumları, katılanların katkıları ve görüşleri müzakere edilmesi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.