Dolar 32,3436
%-0.05
Euro 34,8921
%0.29
Altın 2.377,630
%-0.8
Bist-100 10.212,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı meclisi bu kez sakin geçti

Bayraklı meclisi bu kez sakin geçti

Bayraklı Belediyesi 2. Olağan Meclis Toplantısı, ilk mecliste yaşanan tartışmanını aksine oldukça sakin geçti.Herhangi bir tartışmanın yaşanmadığı toplantının sonunda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan, “Bütün toplantılar keşke bu şekilde nazaket içerisinde geçse... Nezaket kuralları doğrultusunda konuşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2012 - 20:50
 EGE POSTASI - Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Bayraklı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda CHP’li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, AK Partili Hüsnü Boztepe ile Ali Aslan’ı meclisin huzurunu bozdukları gerekçesiyle dışarı atmak istemişti. Bu sırada güvenlik görevlileri AK Partili meclis üyeleri arasında arbede yaşanmıştı. Hafta boyunca AK Parti ve CHP’li yöneticiler, düzenledikleri basın toplantısında yaşanan olaylardan birbirlerini sorumlu tutmuştu.Bayraklı Belediyesi 2. Olağan Meclis Toplantısı, ilk mecliste yaşanan tartışmanını aksine oldukça sakin geçti. Toplantıya AK Parti adeta çıkarma yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın katılmadığı toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kenan Çakar, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler de geldi. Herhangi bir tartışmanın yaşanmadığı toplantının sonunda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan, “Bütün toplantılar keşke bu şekilde nazaket içerisinde geçse. Nezaket kuralları doğrultusunda konuşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.



“MECLİS GEÇERSİZDİR”
Yaşanan bu tartışmalar sonrası toplanın 2. Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanvekili Ali Alan başkanlığında gerçekleştirildi. Bir önceki meclis toplantısının tutanaklarına AK Parti grubu karşı çıktı. Aslan, “Grubumuz meclis toplantısına girmesi engellenmiştir. Bu yüzden de meclis geçersizdir” dedi. AK Partili Boztepe ise, “Geçen meclisin yok hükmünde sayılması gerekir” dedi. Başkanvekili Alan, “Bir önceki meclis biraz sıkıntılı geçti. Ancak içeri almama gibi bir durum söz konusu değil. Toplantıda AK Partili Baki Durmuş vardı. Ben de bazı arkadaşlarımızı meclise davet ettim, gelmediler” dedi. Tutanaklar AK Parti’nin ret oyuna karşın oyçokluğu ile kabul edildi. Toplantının bir bölümünü izledikten sonra ayrılan Akay, toplantıya geliş sebebini, “Geçtiğimiz hafta il binamızı Bayraklı’ya katıldıktan. İlçe sınırları içinde olduğumuz Bayraklı Belediyesi’nin meclis toplantısına katılmayı uygun gördük” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.