Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karakayalı'dan sürpriz çağrı!

Karakayalı'dan sürpriz çağrı!

Kentte belediye başkanları arasında çatlağa neden olan çöp konusunda Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’dan sürpriz bir öneri geldi. Karakayalı, " Çöp, sanayi sektörü oldu. Böyle olunca da çöp altın gibi oldu aslında...Kemalpaşa’da bin 300 hektarlık yerimiz var. Sanayi bölgesi burası. Tesis sanayinin içine kurulabilir. Fabrika gibi çalışır" dedi

  • Ege Postası
  • 06.12.2012 - 16:29
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Büyükşehir Belediyesi’nin Bornova’da yapmak istediği ‘katı atık transfer merkezi’ ve Karşıyaka Yamanlar’da yapmayı planladığı katı atık bertaraf tesisi kentte polemik konusu olmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilçe belediye başkanları karşı karşıya gelmişti. CHP içinde çatlağa neden olan çöp konusunda Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’dan sürpriz bir öneri geldi.

“SANAYİ BÖLGEMİZ VAR ORAYA KURULABİLİR”
Karakayalı çöp sorununun yıllardan beri devam ettiğini artık sonuçlanması gerektiğini belirtirken Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na hem destek verdi hem de çağrıda bulundu. Karakayalı, “ Eski vahşide depolama alanları kalmadı. Çöp sanayi sektörü oldu. Böyle olunca da çöp altın gibi oldu aslında…A kabul etmiyor B kabul etmiyor. Bu tesis bir yere kurulmak zorunda… Kocaoğlu ne yapsın. Eskisi gibi dumanların çıktığı kokuların olduğu martıların uçtuğu alanlardan bahsetmiyoruz. Hep beraber oturalım konuşalım. Bizim Kemalpaşa’da bin 300 hektarlık bir yerimiz var. Sanayi bölgesi burası. Tesis sanayinin içine kurulabilir. Fabrika gibi çalışır.Avrupa’da bu tesisleri gezdim… Herhangi bir sıkıntısı da yok.Çöp ayrıştırması oluyor. Çöpün her maddesi ayrı bir kazanç” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.