Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahin'den istikrarlı performans: Yüzde 52,9 ile İzmir'de zirvede

Şahin'den istikrarlı performans: Yüzde 52,9 ile İzmir'de zirvede

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi, "Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları" sıralamasını belirledi. Türkiye genelinde en başarılı 20 ilçe belediye başkanının açıklandığı listeye İzmir’den sadece Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin girdi.İzmir içinde de ilk sırayı alan Şahin, Nisan ayında açıklanan sonuçlarda da yüzde 52,9’luk memnuniyet oranıyla da birinci olmuştu.Listenin ilk sırasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül var. Ankette büyükşehir belediye başkanları başarı sıralamasına göre Aziz Kocaoğlu onuncu sırada yer aldı.

  • Ege Postası
  • 06.12.2012 - 11:03
EGE POSTASI - Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi, "Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları" sıralamasını belirledi. Sıralamada, İzmir, Denizli, Aydın, Muğla ve Balıkesir belediye başkanları dereceye girdi.Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin 6 ayda bir yaptığı "Yerel Yönetimler Performans Araştırması" sonuçları açıklandı. Saha çalışması 21 Eylül- 19 Kasım tarihleri arasında tamamlanan, 31 ilde 386 noktada gerçekleştirilen araştırmada yaklaşık 45 bin kişiye, "Genel olarak düşündüğünüzde mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz'" sorusu yöneltildi.

KOCAOĞLU ONUNCU
Ankette büyükşehir belediye başkanları başarı sıralamasına göre, Kayseri, Konya, Kocaeli, Samsun, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Eskişehir ve Diyarbakır'ın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu onuncu sırada yer aldı. Başkan Kocaoğlu'nun performans başarısı için yüzde 46.1 "evet", yüzde 34.8 "hayır", yüzde 19.1 "kısmen" cevabı verildi.Kocaoğlu Nisan ayında açıklanan verilerde yüzde 45,6 ile 11’inci sırada yer almıştı.

ŞAHİN DAMGASI
Türkiye genelinde en başarılı 20 ilçe belediye başkanının açıklandığı listeye İzmir’den sadece Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin girdi. Şahin yüzde 52,3 ‘evet’ oyu ile 16’ıncı sıradan listeye girdi.Ülke genelinde en başarılı ilçe başkanı ise İstanbul Şişli belediye Başkanı Mustafa Sarıgül oldu. Sarıgül yüzde 70,9 ‘evet’ oyu aldı.



ÇALKAYA İKİNCİ SIRADA
İzmir içindeki performansta da Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin birinci oldu. "Genel olarak düşündüğünüzde mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz'" sorusuna Şahin’e yüzde 52,3 ‘lük ‘evet’ çıktı. Başkan Şahin, Nisan ayında açıklanan sonuçlarda da yüzde 52,9’luk memnuniyet oranıyla da birinci olmuştu. Yüzde 11,6’lık bir oranda da kısmen başarılı bulunan Şahin’i, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya takip etti. Çalkaya 49,5’lik ‘evet’ oyu alırken, üçüncü sırada 46,5’lik ‘evet’ oranıyla Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.