Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da Ak Parti nereden nereye: Bina gitti tabela kaldı!

Bayraklı'da Ak Parti nereden nereye: Bina gitti tabela kaldı!

AK Parti Bayraklı’da çöküş devam ediyor. 2014 yerel ve son genel genel seçimde büyük hezimet yaşayan AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı’nın maddi sorunlar nedeniyle boşalttığı ilçe binasında ortaya çıkan görüntü, “Parti burada bitmiş” dedirtiyor. Taşınma sırasında parti tabelasının yere bırakılması birçok partilinin tepkisine neden oldu. Bayraklı'da Ak Parti nereden nereye

  • Ege Postası
  • 27.08.2015 - 11:25
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- 2014 yerel seçimi öncesi Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde bulunan modern bir binaya taşınan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı, yerel ve genel seçimlerde istediği başarıyı yakalayamamıştı. “Banko” olarak görülen Bayraklı’da alınan sonuçlarla birlikte parti teşkilatında moraller bozuldu, kopmalar yaşanmaya başladı.

BİNAYI TAŞIDILAR TABELAYI UNUTTULAR!
7 Haziran seçimlerinde CHP’nin yaklaşık 23 bin gerisinde kalan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı, maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim koordinasyon merkezi ile birlikte taşınma kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan taşınma sırasında ortaya çıkan görüntüler ise AK Partililere, “Yok artık” dedirtti. Partinin ambleminin olduğu tabelanın yere bırakılıp gidilmesi partilileri derinden üzdü.



İKTİDAR PARTİSİYİZ AMA MADDİ İMKANSIZLIKLARLA BOĞUŞUYORUZ!
AK Partililer, “Bayraklı’ya her zaman kazanabileceğimiz bir ilçe olarak baktık. Ancak 2014 yerel seçiminde yapılan hatalardan dolayı büyük hezimet yaşadık. 7 Haziran seçiminde ise adeta hezimet yaşandı. Bunun sorumluları hala görevde. İktidar partisi olarak maddi imkansızlıklarla boğuşuyoruz. Bu duruma nasıl gelind? Çok yazık. Parti tabelasının bir kenara bırakılarak oradan gidilmesi kabul edilebilir bir şey değil. Acaba kaç gündür orada duruyo? Parti burada nasıl toparlanacak bilmiyoruz” yorumunda bulundu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.