Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o ilçe başkanından bomba Serter hamlesi

CHP İzmir'de o ilçe başkanından bomba Serter hamlesi

Ege Postası'nın edindiği çok özel bilgiye göre CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, bazı metropol ilçe başkanlarını arayarak İl Başkanı Bedri Serter ve yönetiminin süreçte hatalar yaptığını, kan değişikliği yapılması gerektiğini bu nedenle bir araya gelinip adım atma önerisinde bulundu. İddialar hakkında konuşan Başak,” İlçe başkanlarıyla bir araya gelip istişare yapmak için telefon ettim. Durum değerlendirmesi yapılması önerisini getirdim. Eksiklerimizi tespit etmek için toplanmamız gerektiğini ifade ettim" dedi.İl Başkanı Serter'den de jet yorum geldi. CHP İzmir'de o ilçe başkanından

  • Ege Postası
  • 26.08.2015 - 15:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de bomba etkisi yaratacak bir gelişme yaşanıyor. CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın bazı metropol ilçe başkanlarını arayarak İl Başkanı Bedri Serter ve yönetiminin süreçte hatalar yaptığını, Genel Merkez tarafından İzmir'de  kan değişikliği yapılması için ortak hareket etme teklifinde bulunduğu öğrenildi. Ege Postası'nın edindiği özel bilgiye göre Başak, ilçe başkanlarına Serter ve il yönetiminin delege seçimi sürecini başarısız götürdüğünü, 4 yıla yakın süredir görevde olan mevcut il yönetimiyle erken seçime gidilmesinin hata olacağını ifade etti, kan değişikliği yapılması için ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi. 


Başak’ın başkanlara en kısa sürede bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapılmasını ve Ankara’dan randevu talep edilmesini önerdiği öğrenildi. İlçe başkanlarının büyük bir kısmının ise net bir yanıt vermedikleri, düşünmek için süre istedikleri belirtildi.

BAŞAK: DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPMAK İÇİN ARADIM
İddialar hakkında konuşan Şakir Başak,” İlçe başkanlarıyla bir araya gelip istişare yapmak için telefon ettim. Durum değerlendirmesi yapmak için çağrı yaptım. İlçe başkanlarıyla bir araya gelip erken seçim için nasıl bir strateji geliştiririz bunu konuşmak istedim. İl yönetimimizin varsa bizim eskiklerimizi tespit edip dile getirmek için toplantı yapma teklifinde bulundum” dedi.  

SERTER’DEN PARTİ TERBİYESİ VURGUSU
İl Başkanı Bedri Serter ise kendisine yönelik atılan adımla ilgili olarak  “Bu tür toplu görüşmeler yapılacaksa il başkanlığı nezdinde olması gerekir. İl başkanı olarak ilçe başkanlarımla uyum içinde çalıştım bütün İzmir görmüştür bu tabloyu... Bundan sonrada il başkanıyla uyum içinde çalışmak isteyen ilçe başkanlarıma kapım sonuna kadar açıktır. Partimiz için doğru olacak adımlara gövdemizi koymaya hazırız. Toplantıların davetinin il başkanı tarafından çıkartılması bir parti terbiyesidir. Erken seçime giderken bu tarz adımlarla enerjimizi düşürmemeliyiz. Erken seçimde 7 Haziran’da aldığımız oy oranından daha yüksek bir oy alacağımıza eminim” dedi. 


BAZI BAŞKANLARLA ARASI İYİ DEĞİL
Metropol ilçe başkanlarından Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru’nun  yıldızı İl Başkanı Serter’le bir türlü barışmamıştı. Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün ismi uzun süredir il başkanlığı için geçiyordu. Serter’in il başkanlığına atanmasında destek veren ilçelerden olan Bayraklı’da da İlçe Başkanı Cemalettin Alper son dönemlerde il başkanıyla arasına mesafe koymuştu. 


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.