Dolar 32,3971
%0.12
Euro 34,7889
%-0.01
Altın 2.403,150
%0.26
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Ak Parti'de sular durulmuyor

Bayraklı Ak Parti'de sular durulmuyor

Bayraklı'da istifa krizi ile gündeme gelen AK Parti Bayraklı ilçe Başkanlığında şimdi de koordinatör krizi yaşanıyor. Koordinatör isim olarak atanan Mesut Demirkaya’nın eski ilçe başkanı İsmail Sarı’nın dünürü olması Seyitler cephesinde sıkıntı yarattı. Seyitler’in İl Başkanı Akay’a başvurarak başka bir ismin koordinatörlüğe atanmasını isteyeceği öne sürüldü…

  • Ege Postası
  • 19.12.2012 - 13:55
HABER SERVİSİ- Bayraklı AK Parti teşkilatı bu kez de ‘dünür’ tartışmasıyla gündemde.

Geçtiğimiz hafta 15 ilçe yöneticisinin istifa resti çektiği yönündeki haberler gündeme düşmüş Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler ve Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay bu istifa haberlerini yalanlamıştı. 15 ilçe yöneticisinin İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile yaptığı görüşmede yüz bulamayan ve İlçe Başkanı Erdal Seyitler’in istifa resti ile karşılaşan muhalif isimlerin geri adım atması ile son bulan krizin yerini bu defa koordinatör krizi aldı. İlçe Başkanlık seçiminde eski ilçe Başkanı İsmail Sarı’nın ekibinde yer alan ve aynı zamanda Sarı’nın dünürü olan Mesut Demirkaya’nın Bayraklı ilçeye koordinatör atanması ipleri gerdi. Demirkaya  ile İlçe Başkanı Erdal Seyitler arasında sorunların yaşandığı ve Seyitlerin İl Başkanlığından koordinatör değişikliği talep ettiği iddia edildi.


TARTIŞMA NEDENİ

İkili arasında yaşanan tartışmanın nedeni olarak, İlçe toplantılarına katılan Bayraklı koordinatörü Mesut Demirkaya’nın toplantılarda sürekli olumsuz rapor yazmasından kaynaklandığı iddia edildi. Bu yaşanan tartışmaların ardından ilçe Başkanı Erdal Seyitler’in “ Bayraklıya koordinatör olarak atanan İl Yöneticisi Mesut Demirkaya’nın eski ilçe Başkanı İsmail Sarı’nın dünürü olması ve İsmail Sarı’nın ekibinden olması nedeni ile toplantılarda yalan yanlış rapor yazdığını söylediği ve  bu neden ile koordinatör değişikliği istediği  iddia edildi.


DEVAMSIZLAR YÖNETİMDEN DÜŞÜRÜLÜYOR

Diğer taraftan yaklaşık 1 yıldan beri ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılmayan yöneticiler ile ilgili düğmeye basan ilçe Başkanı Erdal Seyitlerin ilk adapta devamsızlıkları bulunan Recep Aslan, Coşkun Demir, Turgut Savaş, Uğur Bayrak,  Mürsel Bardakçı’nın yönetimden düşürmek için karar alacağı iddia edildi.


İSYANCILAR DİSİPLİNE GİDİYOR


İlçe Başkanı Erdal Seyitler’in İlçe Yöneticileri arayarak istifa etmeleri yönünde girişimlerde bulunan ilçe yöneticileri için dosya hazırladığı ve bu hazırlıklar bittikten sonra muhalif ilçe yöneticileri hakkında disiplin sürecini başlatacağı iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.