Dolar 32,3951
%0.11
Euro 34,7626
%-0.08
Altın 2.401,750
%0.21
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2 Bin kişi engelsiz balosunda buluşacak

2 Bin kişi engelsiz balosunda buluşacak

İzmir’de yaşayan Engelli vatandaşlar ve aileleri yeni yılı CHP İzmir İl Başkanlığının düzenleyeceği, Engelsiz Balo ile karşılayacak.

  • Ege Postası
  • 19.12.2012 - 14:01
İZMİR-  Yıl boyunca engelli dernekleri ile birlikte birçok çalışma ve etkinlikte bir araya geldiklerini belirten CHP İzmir il başkanı Ali Engin, yeni yılı engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte karşılamak için uzun süredir hazırlık yaptıklarını ve bu organizasyonun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi.

2013’ü Engel tanımayanlarla karşılayacağız
Parti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü, taleplerinin karşılanması ve hayatlarını kolaylaştırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Belediyelerimiz tüm projelerini engelli vatandaşlarımızın hassasiyetinin dikkate alarak hazırlıyor. İl ve ilçe başkanlıklarımız sık sık engelli derneklerimizle buluşuyor ve onlarla birlikte çalışıyor. Zorluklara rağmen hayatlarına engel tanımadan devam eden vatandaşlarımız için yaptıklarımız asla yeterli olmayacaktır. Onlar ve aileleri hepimiz kadar sosyal hayatta olmayı, sunulan imkanları özgürce kullanmayı hak ediyor. Bu düşünce ile yeni yılı, Engelsiz Balo adıyla düzenleyeceğimiz etkinlikte binlerce engelli vatandaşımız ve aileleriyle birlikte karşılayacağız. Bu etkinliğin amacı tamamen moral vermek ve bütün yıl boyunca birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalara bu yıl için güzel bir final yapmaktır. 2013’de tüm engelleri ortadan kaldırma için, yeni yılı engel tanımayanlarla karşılayacağız.

İzmir’de bulunan engelli derneklerimiz aracılığıyla tüm engelli vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık, bir kez daha ilimizde yaşayan tüm engelli hemşerilerimizi ve ailelerini engelsiz balomuza davet ediyoruz. CHP İzmir il başkanlığı tarafından,22 Aralık Cumartesi günü saat 14.00 Fuar 4 nolu holde gerçekleştirilecek olan, Engelsiz baloya 2 binden fazla kişinin katılması beklenirken, Baloya CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Parti meclisi üyeleri, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları da katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.