Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır, seçim çalışmalarına devam ediyor

Bayır, seçim çalışmalarına devam ediyor

CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İzmir ayağa kalkarsa, Türkiye...

  • Ege Postası
  • 27.02.2015 - 10:03
İZMİR- Güne; Güzelbahçe Siteler, Çelebi ve Maltepe muhtarlarına ziyaret ederek başlayan Bayır buradan, Narlıdere CHP İlçe Başkanlığına geçti. Başkan Cafer Esen, Kadın Kolları Başkanı Canan Karaca Özkan ve İlçe yöneticileriyle biraraya gelen Bayır, ‘’ Önseçimde, terazinizi; emek, geçmiş, temsil yeteneği ve vicdanınız oluştursun. Elim kırılsaydı da keşke bu adama oy vermeseydim diyeceğiniz bir vekil olmayacağım. Telefonum bundan önce açık olduğu gibi bundan sonra da hep açık olacak. Benim sizin telefonunuzu açmamamı gerektirecek bir nedenim  yok.

İzmir Ayağa Kalkarsa, Türkiye Ayağa Kalkar

Müracaatımı, Pazartesi günü gerçekleştirdim ve aynı gün İzmir’e geri döndüm.  Benim seçimlere kadar Ankara’da işim yok. Benim bütün işim; İzmir’de başarıya ulaşarak, partimi iktidara taşımak için bütün çabayı göstermek olacaktır. Çünkü, İzmir ayağa kalkarsa, Türkiye ayağa kalkar.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Narlıdere Şubesi’ne geçen Bayır’ı Başkan Necdet Akyüz karşıladı. Akyüz,’’ Türkiye’de çok büyük bir örgütlenmeye ve ciddi bir üye oranına sahibiz. Narlıdere’de 1500’e yakın üyemiz var. Ziyaretinizden dolayı memnunuz. Bizler, parası  olanın değil de, bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek,  başta özlük haklarımızla ilgili sorunlarımızı mecliste seslendirecek vekillerin olmasını istiyoruz. İçten başarı dileklerimi iletiyorum.’’dedi.

13 yıldır yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar üzerine kurulu bir ülkede, sürekli yalnızlaştırılan, kutuplaştırılan, ötekileştirilen, sömürülen, işsizliğe, açlığa, günde 1 simit parası zamma mahkum edilen milletin, yapılan tüm bu adaletsizliğin, haksızlığın, eşitsizliğin karşısında sesi olacağım. Bu sorunların çözümlerini; sizlerle, kimin ne sorunu varsa diyaloğa geçip, ortak bir akılla, sonuca ulaştırmak için elimden geleni yapacağım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.