Dolar 32,5725
%0.08
Euro 34,8901
%0.07
Altın 2.434,310
%0.17
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turan, 'İzmir'i hak ettiği yere taşıyacağım'

Turan, "İzmir'i hak ettiği yere taşıyacağım"

Seçim hareketliliği AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayılarını bir araya getirdi.

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 17:48
AK Parti Bornova İlçe Başkanlığında düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısında bir araya gelen İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayıları bu zorlu yarış için tüm güçleriyle mücadele vereceklerini aktardı.

Kürsüde söz alarak yaptıklarına referans olan ve yapacaklarını aktaranlar arasında bulunan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ercan Turan, düzenlenen toplantıda sözlerine öldürülen Özgecan Aslan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile Malatya'nın Akçadağ ilçesinde iki askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 4 pilot için başsağlığı ailelerine sabır dileyerek başladı.

İzmir için büyük hedeflerinin olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ercan Turan, "AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak farklı kademelerde 3.5 yıl görev aldım ve şuan İzmir Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızda bulunmaktayım. İzmir'i İzmirliyi hakettiği gibi temsil etmek için aday oldum" diyerek bulundukları yarışın İzmir'e güzel bir hizmet yarışı olduğunu ve Ak Parti'nin İzmir'de 2. bölgede en yüksek seviyede milletvekili çıkartacağına inandığını dile getirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.