Dolar 32,2958
%-0.57
Euro 34,6389
%-0.48
Altın 2.409,160
%-0.56
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlar anlattı, Matkap dinledi

Başkanlar anlattı, Matkap dinledi

STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap belediye başkanlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Buca Belediye Başkanı Tatı ve Gaziemir Belediye Başkanı Şenol’un katılmadığı, Bornova Belediye Başkanı Sındır’ın vekil gönderdiği buluşmada yerel seçimlere yönelik beklentiler masaya yatırıldı…

  • Ege Postası
  • 20.01.2013 - 13:46
BURAK ÖZER –HABER SERVİSİ / STK ve Meslek Odaları ile yapacağı toplantı nedeniyle İzmir’e gelen  CHP STK ve Odalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, kentteki son saatlerinde belediye başkanlarıyla bir araya geldi. İzmir mesaisinin ilk gününde ilçe başkanlarıyla Çiğli Anemon Otel’de yemek yiyen daha sonra başkanların fikir ve önerilerini dinleyen Matkap, başkanlara Genel Merkezin yerel seçim sürecinde adaylık konusunda izleyeceği yol haritası hakkında ip uçları vermişti. Matkap dün akşam Karabağlar Uğur Mumcu Tesisi’nde ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yaptı, başkanların fikir ve önerilerini dinledi, Genel Merkez’in seçim sürecindeki parti içi politikalarını anlattı.Yemeğe Buca  ve Gaziemir belediye başkanları haricinde bütün başkanlar katılırken Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır vekil gönderdi.

 

KÜRÜM PRESTİJ PROJESİNİ İZLETTİRDİ
Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısının da izlendiği toplantıda ilk olarak Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm,  "Türkiye'nin projesi" dediği Uzundere Projesi hakkında slayt gösterisi eşliğinde sunum yaptı.

 

DENEKLER İYİ SEÇİLMELİ

 Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının gündemi önseçim ve anket çalışmaları oldu. Belediye başkanlarının Genel Başkan Yardımcısı Matkap’a adayların bir an önce belirlenmesi gerektiğini ifade ettikleri öğrenildi. Genel merkez tarafından İzmir’de yapılacak olan anket çalışmalarında deneklerin iyi bir şekilde seçilmesi gerektiğini ifade eden başkanların, “anketleri metropolde yaparsanız yüzde 80 çıkar. Denekler iyi seçilmeli ve kentin tüm noktalarında yapılmalı” dedikleri öğrenildi.

 

“İSTİFA ETMESİNLER”
Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yerel seçim sürecinde ‘adaylık’ ekseninde uyarılarda bulunduğu ve, “ Özellikle ilçe başkanları istifa etmesinle? Hızlı boşalma olmamalı. Son seçimlerde örgütün başındaki isimler yoktu. Bu yanlış. Aday olacaklarsa neden ilçe başkanı oldular. Bu durumu küçümsemeyelim” dediği belirtildi.

 

KOCAOĞLU’NA ÖVGÜ

Toplantıda ayrıca özellikle köylerin fazla olduğu metropol dışı ilçe başkanlarının Kocaoğlu ile uyum içinde çalıştıklarını ve ciddi destek aldıklarını Matkap’a ilettikleri öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.